Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1953 Azdavay - Kastamonu doğumluyum. 1971 Kastamonu - Göl İlköğretmen Okulu; 1988 Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Eğitim Önlisans Bölümü çıkışlıyım. Anadolu'nun çeşitli yerlerinde İlkokul Öğretmenliği yaptıktan sonra 1996 yılında emekli oldum. 1998 yılından bu yana da ÇYDD Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Sıra sana gelecek

Çok söyledik, söylüyoruz; söyleyeceğiz de... Demokrasi, insan hakları ve herkese adalet vb. kavramlar sadece hamasi nutuklarda ele alınabilecek kavramlar olmamalı. Bir yaşam şekli olmalı. O nedenle de üzerimize düşen yurttaşlık görevimizi elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Yanımıza ve yöremize baktığımızda çok az insan görsek te... Umarım ve dilerim ki, sıra senin dediğin gibi onlara gelmeden herkes aklını başına devşirir. Kalemine ve yüreğine sağlık Güher hanım,

31 Mart 2011 15:13
Sustum;

"Susma, sustukça sıra sana gelecek!.." Miting meydanlarında sık sık haykırdığımız, ancak yeterince duyuramadığımız bir söz. Bu yazında bir başkaldırış var, biraz da anarşizm de kokuyor gibi... Ne olursa olsun, bir insanın onurlu seslenişini duyuyorum. Emeklerine sağlık Güher hanım,.

29 Ekim 2010 08:17
Ön yargının idaresindeyiz.

Eğer siz önyargılarınızdan arınıp yaşadığınız çevre ve ülkeyi geliştirmek adına bir şeyler üretiyorsanız, hakkınızda kim ne derse desin, bildiğiniz yoldan şaşmayınız. Siz bu yola başkaları beğensin diye girmişseniz işte o zaman başkalarının önyargıları sizi yönetir. Aman buna izin vermeyin!... Emeğine ve kalemine sağlık sayın Karslı, .

22 Ekim 2010 15:32
 
Toplam blog
: 8
: 1525
Kayıt tarihi
: 01.05.09