Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '11

 
Kategori
Güncel
 

Cübbeli Ahmet Hoca

Cübbeli Ahmet Hoca
 

Yorumsuz


Birgün ulusal haber kanallarında bir insanı tanıdı Türkiye. Bu kişi cübbesiyle jetski'ye binen bir hocaydı. Günlerce magazin programlarıda dahil olmak üzere herkes ondan bahsetti. Ardından medyatik olan bu yüzün sahibi televizyon programlarına davet edilmeye başlandı. Sempatik tavırlarıyla bir anda milyonlarca insanın kalbine taht kurdu.

Evet o bir cemaatin mensubu hemde önde gelen değerlerinden birisiydi. Tasavvuf ehli olan bu cemaat dinini mümkün olduğu kadar gerçek İslam'a yakın kurallarla yaşayan ve İsmailağa cemaati olarak bilinen bir topluluktu. Söz konusu insanın kim olduğunu hemen herkes biliyor ama yinede yazalım Cübbeli Ahmet Mahmut Ünlü hoca tabiki.İki gündür adı seks skandallarına karışan,telefon takipleri yapılan hocadan.

Hocamız çıktığı her televizyon programında nefislerimizin hiçte hoşuna gitmeyen birçok kuralı şaka yoluylada olsa bir güldürüp bin düşündürerek anlattı bugüne kadar. Dikkat ettimde gerçekten hep doğrulardan bahsetti. Gerçek bir müslümanın yapması gerekenleri anlattı. Zaman zaman Fatih Altaylı denilen ve benim hemşerim olan zata anlattı ki ne kendisi ne de Altaylı ailesi Van^da çok muteber bir aile olarak kabul edilmez.Ayrıca sadece ağabeyleri hakkında açılan onlarca tefecilik davası mevcut. Kimi zamanda Ahmet Hakan'a anlattı ki onun ne olduğu konusunda halen şüpheler var. Kısacası birileri alay etti birileri ciddiye aldı ama Ahmet hoca tebliğini yapmış ve vazifesini yerine getirmişti.

Dün ve bugün kendisini anlatan gelişmeleri takip ettim ve üşenmedim internet ortamında Ahmet Hocanın ekrana yansımış bütün konuşmalarını inceledim.Bir müslüman olarak yanlışını bulamadım. Daha önce birçok kitabını inceledim ve yanlışıyla karşılaşmadım.Hemen herşeyin risalesini yazmış, İmamı Rabbanileri (k.s.a), Seyyid Abdulkadir Geylani'leri .(k.s.a),Şahı Makşıbend Muhammed Bahauddin .(k.s.a) ve Bediüzzaman Said Nursi (h.s.a.) gibi değerli mutasavvuf ve din için hayatlarını adamış Allah (c.c.) dostlarını ve onların kurdukları köprüleri anlatmıştı bu insan.

En azından her televizyon programına çıkarak topluma alim olarak kabul ettirilmeye çalışılan modernist diye geçinen sahte din adamların değil bu insan. Televizyona özel ses tonuyla kendi doğrularını İslamın doğruları gibi göstermeye çalışan, birlikte çalıştığı medya kurumlarının toplum üzerindeki etkisiyle kitapları yüzbinler satan ve insanını sömüren bir sahte alim de değil Ahmet hoca.Ne çabuk unuttuk Adnan hocaları ve müritlerini.Ne çabuk unuttuk seks kasetleri ortalıkta dolaşan siyasi liderleri.

Şunu herkesin bilmesi gerekir. Nihayetinde o da bir insandır ve nefsine uymuşta olabilir. Fuhuşun, zinanın serbest olduğu bir ülkede yaptığı adledilen şey onunla Rabbi arasındaki mevzusudur. Ancak onun ahlaksız bir kadın satıcısı olduğu iddiası benim üzüldüğüm en önemli nokta. Başka bir çamur atılsa mesela vatan haini denilse bu kadar üzülmeyecektim. Ayrıca memlekette o kadar çok kadın satıcısı varki Ahmet hoca bunu yapabilecek en son insan. Gelin ben size o kadar çok isim ve adres vereyimki bizzat adrese teslim. Başka adammı kalmadı böylesine bir konuyla teknik takibi yapılacak.Asıl gayeniz nedir .El insaf diyorum başka ne denilebilir.

Birileri İslam'a zarar vermek istiyor ve alimleri karalıyor. Bunun için komplolar kuruyor. Fakat unutulan birşey var yüce Rabbimiz (c.c.) herşeyi gören bilendir ve hiçkimsenin hakkını kimsede bırakmaz. 

 
Toplam blog
: 55
: 979
Kayıt tarihi
: 21.10.07
 
 

İnsana insan olduğu için değer veren dürüst ve saygılıyım.Güzelliği fiziki olarak düşünmeyen gönül g..