Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Çubuklu Derneği ve Çubuklulular başkandan fırça mı yediler?

Çubuklu Derneği ve Çubuklulular başkandan fırça mı yediler?
 

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Çubukluluları fırçaladı


Çubuklu Derneği yöneticileri, Çubuklu Mahallesi sakinleri ile birlikte (toplam 47 kişi) AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'nın Kavacık Mahallesi'ndeki yeni ilçe binasına gelerek AK Parti İlçe Başkanı Adem Sefer ile son günlerin önemli gelişmelerinden olan Çubuklu Mahallesi'ndeki bazı parsellerin devir konusunu konuşmak için bir görüşme tertip ettiler.

12.02.2013 Salı akşam 20:30 için randevu alan Çubuklulular, AK Parti Beykoz İlçe Başkanlık toplantısı 21:15'te bitince 45 dakika beklemek zorunda kaldılar. Tolantının sürpriz isimleri ise AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Öztekin Vural ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'ti.

Hararetli geçen ve genelde ikili üçlü diyalogların yaşandığı toplantıda net bir sonuç alınmazken, karşılıklı sık sık kırıcı cümleler kullanıldığı gözlerden kaçmadı.

Mini yorum

Erdem Çelik: İnsanlar mağdur olduğu zaman heyecanlanmamak elde değil, beni bağışlayın lütfen.
Yücel Çelikbilek: Şimdi ona sen karar verme de... Mağdur lafına karar sen verme, sen dinleyince vatandaş öğrenmiş olur. Sen lafına başlama öyle, o doğru bir şey değil. Mağdur lafını kullanırsan yanlış olur.
Erden Çelik: Başkanım..
Vatandaşlar: (hep bir ağızdan bağrışmalar)
Yücel Çelikbilek: Mağduriyet yok müsade buyur.
Erdem Çelik: Başkanım. Ben düşüncemi söylüyorum.

şeklinde başlayan konuşmalar yazı diline dönüştürüldüğünde, aslında ortada bir sorun yokmuş gibi görülüyor. Fakat iş ses ve görüntü kayıtlarını dinlemeye ve izlemeye gelince durumun farklı olduğunu çok iyi anlayabiliyorsunuz.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, AK Parti'den bir il yöneticisi, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri gençlik kollarından bazı isimler, Çubuklu Mahalle Muhtarı Hüsnü Kolcu, Çubuklu Derneği'nden Başkan Erdem Çelik ve yöneticiler, belediye çalışanları, yerel gazeteler ve Çubuklu Mahallesinden gelen 47 kişi... Totalde salonda 90'a yakın kişi var.

Bu toplantı'da bir vatandaşın Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'e "biz Mesudiyeliyiz, senin hemşehrin değiliz" demesi ne kadar yanlış ise, Başkan Çelikbilek'in o vatandaşa "dangalak" ve Çubuklu Dernek Başkanı Erdem Çelik'e "birilerinin kuyruğu olma" ifadeleri o kadar yanlıştır.

Fırat Aydoğar 

 
Toplam blog
: 8
: 146
Kayıt tarihi
: 30.09.12
 
 

Bu adam, Beykoz'a ve hayata dairdir. Mutluluk kaynağı. Coşkun ya da sakin ama özgür. Damla damla ..