Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '18

 
Kategori
TV Programları
 

Çukur Ekibine Yeni Katılan Kişiler Belli Oldu

Çukur Ekibine Yeni Katılan Kişiler Belli Oldu
 

Sonunda Çukur ’dan ilk resmî açıklama geldi. Hala final bölümde Akşın’ın düğünü sırasındaki katliamdan kimler sağ çıkacak belli değil ama (*) ölümü kesin olanların yerine kadroya renk katacak yeni isimler belli olmaya başladı.

Erkan Avcı ve Berkay Ateş Çukur ekibine katılan ilk isimler…

Berkay Ateş’in ismi hemen final ertesinde duyulmuştu zaten. Kötü adam, mis… Umarım Saygın Soysal’ın canlandırdığı Elvis gibi çabuk harcanmaz ve uzun soluklu olur varlığı. Kendisini keyifle izleyeceğimden eminim.

Gönlümdeki Cumali anketinde Erkan Avcı’ya da oy verenlerden biri olarak kendisini Çukur’da izlemek istiyordum doğrusu… ‘Baba’ İdris Koçovalı’ya benzemesi nedeniyle gönlümden geçen ilk isim olmasa da yakıştırmıştım Cumali karakterine, yaş olarak da uyumlu idi. Psikopat karakteri -biliyoruz ki Cumali pek de normal değil, başarıyla canlandıracağından emin olduğum için Cumali için Erkan Avcı’nın ismi netleşseydi kesinlikle üzülmezdim. Varsın Cumali olmasın, Çeto da güzel…

Teaserdaki senaryoya istinaden Çeto’nun Vartolu ile sahneleri ile başlıyoruz demek ki…

Adaylardan Erkan Avcı’yı eledik. Peki ya Cumali kim olacak dersiniz? Gönlümdeki Cumali anketine katılmış mıydınız? (*)

Cumali ve Akın’ı kimin canlandıracağına dair haberin bültenini beklerken Show TV’nin resmi sitesinden gelen ilk bültene göz atalım mı:

Televizyon ve sinema dünyasının başarılı oyuncularından Erkan Avcı ve Berkay Ateş yeni sezonda Çukur ekibine katılan ilk isimlerden oldu.

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un yeni sezonda kadrosuna katılacak oyuncular netleşmeye başladı. Televizyon ve sinema dünyasının başarılı oyuncuları Erkan Avcı ve Berkay Ateş ekibe katılan ilk isimler oldu.

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden olan ve birçok unutulmaz “ilk”e imza atan Çukur’un yeni sezonu konuşulmaya devam ediyor. Final bölümü ile hayranlarını şaşkınlığa uğratan dizide en çok Çukur’u yerle bir eden, farklı sembolleri olan yüzükleriyle dikkat çeken karakterler merak ediliyordu.

Koçovalılara kafa tutan bu adamlar yeni sezonda Karakuzular ismiyle karşımıza çıkacaklar. Erkan Avcı’nın Çeto, Berkay Ateş’in ise Mahsun rolüne hayat vereceği Karakuzular çetesi ile Koçovalılar arasındaki mücadele yeni sezonda Çukur’da tansiyonu yükseltecek.

Çukur’un büyük bir merak ve heyecanla beklenen yeni sezonu Eylül’de Show TV’de!

 

Yalnız bahsetmeden geçemeyeceğim Karakuzular da ne? İlahi Gökhan Bey’cim çok mu aradın bu ismi? Plakalarda ‘K’ logusunun belirlenmesini takiben K’nın ifade ettiği şeyin çok daha havalı olmasını beklerdim. Setten gelen bir spoiler ile ‘Kuzenler’i hemen benimsemiştim mesela. Ama Karakuzular?  Elbet alışırım da şimdilik gülme isteğimi bastıramıyorum. Peki Baykal’ın soyadının K’si de (ki uzun zaman Koçovalı’ya yormuştuk) Karakuzu mu şimdi? Baykal Karakuzu…

İlk teaser ile yeni sezon için geri sayıma başladık.   Peki ya kalan sağlar bizimdir diyeceğimiz kimler kaldı elimizde dersiniz?

http://aslininsureti.com/haberler/cukur-cukur-sezon-finalinde-kimler-oldu/

 

ÇUKUR 2.SEZON TEASER;  https://youtu.be/uV_mEK3xbGE

Aslı’nın Sureti

www.aslininsureti.com

 

(*) http://aslininsureti.com/izledim/cukur/cukur-gonlumdeki-cumali-kocovali/

 

*.*.*.*.*

Aslı’nın Suretini sosyal medya hesaplarından takip etmek ister misiniz?

Facebook:https://www.facebook.com/Aslının-Sureti-1065930830209554

Twitter:https://twitter.com/aslininsureti

Instagram: https://www.instagram.com/aslininsureticom/

 

 
Toplam blog
: 183
: 1217
Kayıt tarihi
: 27.09.17
 
 

Ben Aslı…  'Takvim Yılı – Doğum Yılı hesabının sonucu giderek yükselmesine, aynaya baktığında kaz..