Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Çukur İlk Bölümüyle Söz'ün Ensesine Yapıştı!

Çukur İlk Bölümüyle Söz'ün Ensesine Yapıştı!
 

Show TV'nin geçen sene ekrana sürdüğü ve yalnızca 1 sezon sürerek ağızlarda güzel bir tat bırakan dizisi İçerde'yi biliyorsunuz. Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı dizi kısa süre içerisinde pazartesinin en çok izlenen ve hakkında en çok konuşulan dizisi olmuştu. Dizinin 1 sezon sürmesi ve güzel denilebilecek bir finalle sonuçlanmasının ardından gözler diziden boşalan yerine ne geleceğine çevrilmişti. Bu merakı gidermek için çabalayan Show TV, dün gece itibariyle yeni kozunu ekrana sürdü.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin olduğu Çukur dün akşam ilk kez ekrana geldi ve izleyiciyle buluştu. Tanıtımlarının yayınlanmasıyla merak uyandıran yapımın ilk bölümü özellikle sosyal medyada bir hayli ses getirdi. Bu durumun reytinglere nasıl yansıdığını merak edenler sabah saatlerinde gayet olumlu bir tablo ile karşılaştılar.

Dizinin ilk bölümü TOTAL grubunda 4.91 reyting ile 5, AB grubunda 6.04 reyting ile 2., ABC grubunda 6.52 reyting ile 2.olarak yayın hayatına başladı.

Karşısında yer alan yapımlara baktığımızda, Çukur için en sıkıntı çıkartacak olan yapım Söz gibi duruyor. Özellikle TOTAL grubunda 9 reyting civarı alan Söz'ün bu egemenliğini alt etmek zor olacağa benziyor. Yine de özellikle AB grubunda 6 reyting civarında alabilmek ve Söz ile olan farkı 0.80 civarında bir seviyeye indirmek önemli bir iş.

Kanal D'nin yenisi Siyah Beyaz Aşk'ın yükseldiği, ATV'nin kahır dolu dizisi Kırgın Çiçekler'in eski günlerini arattığı, Fox'un dizisi Kayıtdışı'nın ise özellikle TOTAL grubunda yerle bir olduğu akşamda Çukur'un ilk bölümüyle önemli bir etki bıraktığını söylemek doğru olacaktır.

Belli ki bundan sonra pazartesi günleri Çukur ve Söz arasındaki reyting yarışı ile geçecek. Bu yarışı izlemek çok zevkli olacak gibi.

Hadi bakalım bekliyoruz.

 

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..