Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Eylül '19

 
Kategori
TV Programları
 

Çukur Rekorlarla Döndü!

Çukur geçen yılki reytinglerini kaldığı yerden başlayarak ekranlara geldi. Gerçekten Çukur'u ve karakterlerini özlemişiz. Yamaç, Yücel'in oyununa geldi ve baba katili oldu. İdris Babayı kaybettik, diziden ayrıldı. Bütün Çukur halkı İdris babasının arkasından ağladı. Ellerindeki Tesbihleri Dostlar kıraathanesine masasına bıraktılar. Yamaç ağlamakla kalmadı, kafayı yedi ve akıl hastanesine düştü. 3- 4 ay Akıl hastanesinde delilerle kaldı. Onu müzik tutkusu ve gitarı hastaneden çıkarttı. Hem kendini hem de bazı akıl hastalarını müzikle tedavi etti. 3 ay sonra çıktı ve Çukur'a döndü. Akın Koçovalı'yı başlangıçta sevmiştim ama, Çukurda esrar işine izin verdiği için sevmedim.

Yamaç’ın babasına son görevi yaptı, ayakkabılarını, ceketini, çakısı ve cüzdanını annesinin kapısına bıraktı.

Çukur’un dün akşam ekrana gelen Efsun karakterine hayat veren Damla Sönmez ile Nehir karakterini canlandıran Hazal Subaşı da ilk defa izleyici ile tanıştılar. 3.Bayan karakteri Ayça Ayşin Turan'ı göremedik. Bu bölümde kadınların gücününü gördük, öyle ki çukur dövmesini kollarına, boyunlarına yaptırdılar. Çukur’da; Yücel, Azer ve Timsah’a Baykal'ın kızı Efsun da katıldı.

SOSYAL MEDYADA #ÇUKURS3 ETİKETİNE YORUM YAĞDI!

Çukur, dün akşam ekrana gelen yeni sezonun ilk bölümünde her üç kategoride ilk sırada yer aldı. AB’de 6.83 izlenme oranı, ABC1'de 9.54 izlenme oranı, Total’de ise 8.71 izlenme oranı ile birinci oldu. #ÇukurS3 etiketi Twitter Türkiye'de 12 saat dünyada ise 6 saat 10 dakika TT listesinde kaldı. Ayrıca Aras Bulut İynemli ve İdris Koçovalı da uzun süre TT listesinde yer aldılar.

YAMAÇ’TAN YÜCEL’E BÜYÜK OYUN

Vartolu Sadettin’den İdris’in katilini bulmasını isteyen Sultan, herkesi şaşırttı. Yücel ise en beklemediği anda Yamaç’ın planıyla hayati bir tuzakla karşı karşıya kaldı.  Yücel’in geçtiğimiz sezon Aliço ile Yamaç’a yaptığı oyunun aynısını bu sefer Yamaç, Yücel’e oynadı.

‘Çukur’, ağzımızı bir damla bal sürdü. Şimdi merakla 3.sezon 2. bölümü 23 Eylül Pazartesi akşamını bekleyeceğiz.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..