Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Çukur Zirvede! Söz Dizisinin Tahtı Sallanıyor!

Çukur Zirvede! Söz Dizisinin Tahtı Sallanıyor!
 

Çukur Zirveye Oturdu!


Başrollerini Aras Bulut İynemli , Dilan Çiçek Deniz ve Ercan Kesal’ın paylaştığı Çukur dizisi zirveye yerleşti. Uzun süredir reyting listelerinde birinci olan Söz dizisinin tahtı sallandı. Çukur dizisi Söz’ü farkla arkasında bıraktı.

Çukur son bölümü ile Total de : 8.74 reyting ile 2. AB de : 10.50 reyting ile 1 ABC1 de ise 11.53 reytingle 1. olarak pazartesi akşamına damgasını vurdu.

2 kategoride de Söz dizisini farkla geçen Çukur dizisi Total kategorisinde birinciliği çok az bir farkla kaçırdı. Çukur bu hızla devam ederse tüm kategorilerde başı çekecek gibi. Söz dizisinin tahtı fena sallanıyor.

Özellikle son dönemlerde senaryosuna birçok eleştirmen ve izleyici tarafından gerçeklik payı zayıf ve çatışma sahneleri eskiye oranla kötü gibi birçok eleştiri yapılan  Söz bakalım Çukur’u yeniden reytinglerde geçebilecek mi ? Bana göre Çukur hızını aldı ve reytinglerde fark atmaya başladı zor yani.

Öte yandan Tolga Sarıtaş Söz dizisinde iyi bir performans sergilese de yaşı gereği canlandırdığı karaktere uymuyor ve dizide absürt duruyor bence… Bu da işin dolaylı yoldan gerçeklik seviyesini düşürüyor.

Gelelim asıl soruya Aras mı  yoksa Tolga mı daha başarılı performans olarak ?

Aras Bulut İynemli bana göre kendini son dönemde en hızlı geliştiren oyuncuların başında geliyor ve her projesinde çıtayı yükseltiyor performans olarak.

Aynı şeyi Tolga Sarıtaş için söylemek pek mümkün değil bence Söz dizisinde beklentiyi karşılasa da bence oyunculuk performansı olarak çok çok iyi değil… Kısacası Aras şuan ortaya konulan performans olarak bakarsak çok daha başarılı bence….

 Çukur dizisi her geçen gün halk arasında daha da popüler oluyor. Dizinin reytinglerini arttırarak yoluna devam etmesi bekleniyor…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..