Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

Cuma akşamı Survivor ateşi yandı

Cuma akşamı Survivor ateşi yandı
 

Survivo Cuma gününe ambargo koydu


Cuma akşamları yayınlanan Kiralık Aşk ve Karagül dizilerine dişli bir rakip geldi. Uzun zamandır zirvede yer alan Kiralık Aşk dizisi Survivor geldikten sonra tahtını devretmek zorunda kaldı. Her Cuma izlenme rekorları kıran Kiralık Aşk gelecek haftalarda fenomen yarışma programı olan Survivor'u geçer mi bilinmez ama daha ilk haftasında tüm kategorilerde birinci olmayı başardı. 

Yayınlandığı her gün istediği başarıyı yakalayan dizi bir tek Salı günleri yükselişini yapamadı. Bunun sebebi ise bir başka fenomen dizi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın önlenemez yükselişi olarak niteleyebiliriz. Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır bu sezon başlayan dizisi ile adeta rekor üstüne rekor kırıyor. Mafya ilişkileri ve ailevi meseleleri ile ön plana çıkan dizi hem erkek, hem de kadın izleyiciyi kendine bağlamış durumda. Bu günün başarılı dizileri özellikle Survivor geldikten sonra düşüş yaşadılar ama yarışma Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisini geçmeyi başaramadı. Geçen sezonun popüler romentik komedi dizisi Aşk Yeniden'in ise önlenemez düşüşü devam ediyor.

Survivor, Cuma gecesi tüm kişilerde 6.95 izlenme oranı ve 16.58, AB Sosyal Statü’de yüzde 7.42 izlenme oranı ve 18.41 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde de 7.12 reyting, 16.47 share alarak, tüm kategorilerde 1. oldu.

Bakalım önümüzdeki haftalar neler gösterecek ve gün birincileri değişecek mi. Ama şu bir gerçek ki Survivor yayınlandığı her gün zirve adayı olmayı sürdürüyor. Belki de dizi yapımcıları ve kanallar artık klişe konulu dizilerden vazgeçip daha üretken işler ile izleyicinin gönlünü alması gerekiyor.

 
Toplam blog
: 14
: 1383
Kayıt tarihi
: 13.01.16
 
 

Medya ve televizyon sektöründe  yer alan hemen hemen her diziyi takip etmeyi seven birisiyim. Bun..