Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Haziran '14

 
Kategori
Siyaset
 

Cumhurbaşkanlığı seçim propagandaları başladı

Cumhurbaşkanlığı seçim propagandaları başladı
 

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı


Uzun Adam: Sokak tabelasını kaldırmakla milletin gönlündeki izi kaldıramazsın. aksi halde millet ileride o tabelanın daha büyüğünü koyar.

Sayın uzun adam ve yandaşları bugünlerde Sırrı Sakık'ın yaptığı açıklamalara ve verdikleri kararlara nedense çok şiddetli bir biçimde tepki ortaya koyuyorlar. Bence onların bu olaya karşı çıkma veya tepki koymak gibi bir hakları olduğunu düşünmüyorum. Peki neden?

Çünkü daha 1 sene öncesine kadar iktidar T.C ibaresini devlet kurumlarından kaldırma kararı almıştı. Ve çoğu kurumlardan T.C ibaresi kaldırılmıştı.

Sizce T.C ibaresini kaldırmaya çalışan bir hükümet ve buna sessiz kalan kefenli vatandaşlar nasıl olurda Kazım Karabekir Paşa'nın isminin kaldırılmasına bu kadar tepkili olurlar ?

Ulu önder Atatürk'e konuşmasında ayyaş göndermesi yapan bu kefenli vatandaşların lideri nasıl olurda şimdi Atatürk'ün silah arkadaşına böyle milliyetçi duygularla sahip çıkıyorlar ?

Bence bu iktidarın ve yandaşlarının hareketleri yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimine dayandırılabilir.Bu olayı geçmişte örneklemek gerekirse belediye seçimleri için Türklere özgü bir müzik olan Dombıra'yı seçim müziği yaparak milliyetçi kesime oynamasıdır.

Şehit Ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun mektubunu okuyarak sahte ve timsah gözyaşları dökerek darbecileri cezlandıracağı vaadinde bulunmuş ve Ülkücü kesimin bam teline dokunma arzusu taşımıştır.

Milliyetçi kesimden oy toplama hevesi içine giren uzun adamın bu hevesi kesinlikle kursağında kalacaktır.Milliyetçiler uzun adamın " Biz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına almış bir iktadarız." sözünü her zaman hatırlayacaklardır.

Uzun adama kendi sözleriyle cevap vermek istiyorum;

Ey uzun adam, sen T.C ibaresini kaldırmakla milletin gönlündeki izi kaldıramazsın, aksi halde o millet oraya daha büyüğünü koyar.

 
Toplam blog
: 9
: 69
Kayıt tarihi
: 05.06.14
 
 

1993 İstanbul doğumluyum. Memleketim Konya. Trakya Üniversite Dış Ticaret Bölümü 2.Sınıf Öğrencis..