Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Temmuz '14

 
Kategori
Güncel
 

Cumhurbaşkanlığı seçimi ve sürüleştirilmek istenenler

Cumhurbaşkanlığı seçimi ve sürüleştirilmek istenenler
 

Bağımsız kararlar alamayan bireylerle bağımsız bir ülke inşa edilemez. Size ''Tayyip'ten kurtulalım da, gerisini düşünmeyin, bizim çizdiğimiz çizgilerin dışına çıkmayın'' diyenlere aldırmayın, çünkü onlar sizi sürüleştirmek isteyenlerdir. Hangi bahanenin arkasına sığınmaya çalışırsa çalışsınlar bu gerçek değişmez. 
 
Bize  ''dayatmalara boyun eğeceksiniz, susacaksınız'' deniliyor, ve susmayanlar ise ‘’hainlikle’’ suçlanıyor. Tayyip Erdoğan’ın diktatörlüğünden çok asıl korkutucu olan bu sefil ve zavallı düşünce yapısıdır.
 
Bilinmelidir ki; 
 
Dayatmalara boyun eğmek başka dayatmalara yol açar. Bunu ister hükümet ister muhalefet partileri yapsın hiç fark etmez. 
 
‘’Size dayatılan adaylara razı gelin’’ deniliyor. Biz Türk gençleri olarak bunu kabul etmiyoruz... Bize bağımsızlık ve özgürlük fikirlerini aşılamayan her türlü düşünceyi yok hükmünde sayıyoruz. 
 
‘’O halde siz sorunun parçasısınız’’ diyecekler;
 
Sorunun parçası biz miyiz yoksa 12 yıldır AKP hükümetini iktidarda tutan beceriksiz muhalefet partileri mi? Yoksa bu beceriksiz muhalefet partilerinin dayattıkları adaylara razı gelip boyun eğenler mi? Önce bu soruları cevaplamalısınız…
 
‘’Aman ha, Tayyip diktatör olursa hepinizi döver’’ demek yani korkutarak, sindirmeye çalışarak kirli sistemin kirli adamlarını dayatmak, GEZİ direnişini gerçekleştirmiş bir nesile yapılabilecek en büyük hakarettir. Bizi ne Tayyip Erdoğan’ın diktatörlüğü ne de beceriksiz muhalefetin dayatmaları sindirebilir; gerektiğinde tekrar direniriz ve direneceğiz de…
 
Ama ‘’bu seferlik boyun eğin, dayatılana razı gelin’’ diyecekler;
 
‘’Her zaman boyun eğin demekle, bu seferlik boyun eğin’’ demek arasında hiçbir fark yoktur. Cellatların karşısında boynunuzu eğdiniz an kelleniz gider…Biz emri bizzat bu ülkenin kurucusundan alıyoruz. Ve önderimiz bize ‘’size dayatılana razı gelin’’ demiyor, ‘’gerekirse taşla sopayla eserinizi koruyacaksınız’’ diyor.
 
O nedenle bilinmelidir ki;
 
Ne muhalefet partilerinin dayatmalarına ne de Tayyip Erdoğan’ın diktatörlüğüne boyun eğeceğiz. Nefes aldığımız sürece -isimleri her ne olursa olsun- bizi birer oy pusulasından ibaret gören bu özgürlük düşmanlarına karşı direneceğiz, nefesimiz tükendiğinde ise fikirlerimiz  tüm direnenlere yol göstermeye devam edecektir.
 
Dost da düşman da bunu böyle bilsin...!
 
"Şayet bir gün çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin kurtarıcı KENDİNİZ olun''  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
 
MURAT CAN BAYRAKTAR
 
Toplam blog
: 8
: 1029
Kayıt tarihi
: 25.03.12
 
 

Yazar..Çizer. ..