Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Cumhuriyet'in Kızı, Cumhuriyet Ana Okulu'nu gezdi...

Cumhuriyet'in Kızı, Cumhuriyet Ana Okulu'nu gezdi...
 

Cumhuriyetin Kızı Adatepe,Ana Okulunda hatıra fotoğrafı çektirdi...


Cumhuriyetin Kızı, Mersin Cumhuriyet Ana Okulu'nu ziyaret ederek, bir kez daha gönüllerde taht kurdu. Mersin'liler Ata'mızın manevi kızı Ülkü Adatepe'ye yürekten sahip çıktılar. Okul Müdürü Suzan Yılmaz onu ile ilgili şu açıklamayı yaptı'' 2008–2009 Eğitim-Öğretim yılında Cumhuriyet Anaokulunda kitap ve oyuncak atölyesi açılmıştır. Atölyeden çocuklar yıl boyunca emanet kitap evlerine götürmüşlerdir. Okuma Yaprakları ile beraber gönderilen kitaplar aileleri tarafından okunarak yaprakları okuma ağaçlarına yapıştırılmışlardır. Ailelerin okuldan aldıkları kitap haricinde okudukları kitapları da farklı renk bir yaprak hazırlanarak tarih yazılıp ağaca yapıştırılmışlardır.

Bu etkinlik çerçevesinde okul genelinde değerlendirme yapılarak dereceye girenlere ödül ve plaketleri Atatürk’ün manevi kızı Ülkü ADATEPE tarafından verilmiştir.

Ailesi tarafından 131 kitap okunarak Doğa DÖNGEL en başarılı öğrenci olurken dereceye giren öğrencilerimizin isim listesi aşağıdadır.

Yenişehir-Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Suzan YILMAZ tarafından Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün manevi kızı Ülkü ADATEPE ‘ ye kendisinin Atamız ile çekilmiş fotografı basılmış olan cam plaketi verildi.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün manevi kızı Ülkü ADATEPE : “ Atamız ile geçirdiği anılardan bazılarını anlattı. Cumhuriyet Anaokulundaki yürütülen Kitap ve Oyuncak atölyesi projesinin Türkiye de ilk olması ve buna tanık olmasından mutluluk duyduğunu, bu yılkı projenin kendisinin katılımı ile bitirilmiş olmasından çok mutlu olduğunu iletti. Tüm herkese örnek olmasını diledi.

1-Ege SERİN

2-Uğurcan GÖK

3-İmge DOĞAN

4-Pelin GÜVEN

5-Orkun YAŞA

Bu etkinlik çerçevesinde ailelerine de başarılı Anne – Baba diploması verilmiştir.''dedi.
Mersin'liler ziyaret ettiği her yerde Adatepe'ye sevgi gösterilerinde bulunuyorlar...

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..