Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ekim '18

 
Kategori
Güncel
 

Cumhuriyet Yıkılamaz

Cumhuriyet Yıkılamaz
 

Cumhuriyet Bayramı


Bugün 30 Ekim 2018.

Yani Cumhuriyetimizin 95. yılının ilk günü. 

Her sene olduğu gibi bu sene de coşkuyla kutladık Cumhuriyetimizin yıl dönümünü. Güzel ülkemin her mahallesinde, her sokağında ve hatta her binasında ayrı bir heyecan vardı. Herkes evinin penceresine Türk bayraklarını asmıştı. Arabalarının camlarına hatta üstüne bayraklar asıp sokaklarda, caddelerde dolaştı insanlar. Atatürk sevgisi, Cumhuriyet coşkusu yine üst seviyelerdeydi anlayacağınız.

Sabahın erken saatlerinde öğrenciler okullarına gidip, Cumhuriyet coşkusunu yaşamak ve Ata'mızı anmak için okul bahçesinde sıraya girdiler. Yüzlerce motorsikletten oluşan konvoy İstanbul caddelerinde tur attılar saatlerce, ellerinde Türk bayraklarıyla. Akşam ülkenin her meydanında fener alayları düzenlendi. Yürüyüş kortejleri oluşturuldu, yürüyüş sonrasında konserler düzenendi. Katılım çok fazla, kalabalık coşkuluydu tüm gün boyunca.

Cumhuriyeti yıkmak, Türkiye Cumhuriyetini bölmek isteyen kim varsa dün bir kez daha gördü ki bu ülke insanı biraraya geldiği zaman çok güçlü oluyor. Biz değerlerimize sahip çıktığımız müddetçe de hiç bir kuvvet bunu başaramayacaktır.

Bugün 30 Ekim 2018. 

Yani Cumhuriyetimizin 95. yılının ilk günü.

Ve...

Cumhuriyet yıkılamaz...

Asla.

 

 
Toplam blog
: 10
: 539
Kayıt tarihi
: 13.03.18
 
 

  "Okumak Cehaleti alır, eşeklik bali kalır"     Ne mezunu olduğunuz ..