Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '12

 
Kategori
Futbol
 

Cuper’den son şans

Cuper’den son şans
 

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper bir daha ki sezon takımda düşünmediği oyuncuları yavaş yavaş elemeye başladığının sinyalini verdi. Cuper;“ Karabükspor maçında diğer oyunculara göre daha oynayan oyuncuları değerlendirip onlara şans vereceğim” açıklamalarında bulundu

Spor Toto Kupasında 5’te 5 yaparak kupa finalini garantileyen Orduspor’da Hector Cuper bu maçın skorunun önemli olmadığını, almak istediklerini aldıklarını belirterek takımı sezon içerisinde diğer oyunculara göre daha az şans bulan oyunculardan kuracağını belirtti. Onları deneyip göreceğini belirten Arjantinli Hoca oynayacak oyuncularının da kendilerini göstermek isteyeceğini sözlerine ekledi.

Nizamettin transferini bende onayladım…

Geçtiğimiz günlerde Manisaspor’dan transfer edilerek takıma kazandırılan 24 yaşında ki orta saha oyuncusu Nizamettin Çalışkan için bu transfere onay verdiğini belirterek Stancu konusunda ise kalmasını istediğini belirtti ama topu yönetime attı. Hector Cuper; “  Nizamettin ile ilgili kendi düşüncemi yönetime sundum ve onun akabinde olaylar gerçekleşti”.Stancu sık sık dile geliyor ve o olay yönetim bazlı bir olay kalmasını isterim ve eğer Galatasaray’la anlaşılırsa kalır ve ben mutlu olurum o da yönetimin işi” açıklamalarında bulundu. 

Taraftara Teşekkür

Cuper her maçta takımı destekleyen, yalnız bırakmayan taraftara da teşekkür ederek, taraftarın maçlara olan ilgisi konusunda; “ geldiğim günden itibaren Orduspor taraftarlarıyla şöyle bir tespitim var. Lig maçları olsun, kupa maçları olsun hiç ayırt etmeden bizi desteklemeye geldiler, bu verdikleri destek ve katılımlarından dolayı inanılmaz mutluyum” dedi.

Karabükspor Hazırlıkları 8 Eksikle Başladı

Durugöl tesislerinde yapılan saha yenileme çalışmalarından dolayı Ordu 19 Eylül Stadyumunda gerçekleştirilen antrenmanda 8 futbolcu yer almadı. Hector Cuper gözetiminde başlayan antrenmana hafif sakatlıkları bulunarak kulüpte fitness çalışan Garcia, Onur Bilgin, sakat olan Sedat, Selçuk  ve Gosso, izinli olan Emre Özkan, Onur Tuncer ve Yalçın Ayhan katılmadı.

Antrenmanda 2 grup halinde çalışan futbolculardan ilk grup 5’e 2 çalışması yaparken hücum ağırlıklı oyuncular ise çeşitli varyasyonlar ile gol ağırlıklı taktik idman gerçekleştirdi.

Efecan Yılmaz

 
Toplam blog
: 59
: 324
Kayıt tarihi
: 19.04.12
 
 

Çocukluğumdan itibaren sadece izlemeyle yetindiğim haberlerin artık içerisinde bir birey olarak d..