Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '08

 
Kategori
Futbol
 

D.Kiev - F.Bahçe maçı

D.Kiev - F.Bahçe maçı
 

Fenerbahçemiz


D.KİEV FENERBAHÇE MAÇI NASIL GEÇER VE SONUÇLANIR?
Fenerbahçe bu maçı kazanmak zorundadır. Bu aslında zor olan fakat bu zorluğun Türk takımları için avantaj olduğu, tek seçenekli maçlarda daha başarılı olduğu gözlenmektedir.

Beraberlik Fenerbahçe takımına yarayan bir sonuç olsa idi, kesinlikle yenilirdik. Pekiyi ne yapmamız lazım? Öncelikli olarak serinkanlı olup, maça istediğini bilen bir takım olarak başlamalıyız. Bu yıl maçlara hep kötü başladık. Bu kötü başlama neticesinde hep gol yedik ve hep geriye düştük. Arsenal maçında İstanbul da maçın genelinde iyi görüntü verdiğimiz halde 5 gol yedik. İlk dakikalarda eğer gol yenmese, bu maç dengeli olarak sürecek ve en az beraberlikle biten bir maç olacaktı. Porto ile İstanbul da volkanın hatasından golü yedik ve en kötü porto yu burda yenemedik. Hakemin elle atılan golü vermesini hiç kimse kaleme almadı bile... Büyük şanssızlıkla yenildik. Beraberlikle biten bir maç olması gerekirken, yenildik. Aslında bu maçların genelinde kolay gol yediğimiz, zor gol attığımız net ortada gözükmektedir.

Fenerbahçe pozisyon bulduğu ve çok kolay gol yapabileceği maçları kaybetti. D.Kiev maçında iki seçenekli bir görünüm olmasını bekliyorum. Şartlar ne kadar kötü olursa olsun.Eğer maça iyi başlar isek, maçın bizim açımızdan iyi geçeceğini, gollü olacağını, Fenerbahçe takımının pozisyonları çok kaçırmazsa maçı kazanacağını düşünüyorum.D.kiev takımınında savunma gücünün çok kuvvetli olmadığını pozisyon açısından çok pozisyonlu bir maç olması muhtemeldir.
Fenerbahçe gol atacaktır. Kesinlikle savunmasının iyi olması gerekmektedir. Beklenen mücadele yapılırsa bu maç ile şansın döneceğini düşünüyorum. VOLKAN , DAVİD, EDU , bence bu üç isim çok iyi oynarsa diğerleri bu futbolculara eşlik eder. Bu isimlerinn kötü oynaması durumunda maçı kazanma şansı yok denecek kadar azalır.

Bu yorumu hiç bir yorum okumadan sakatlıkları incelemeden, maçtan saatler önce kaleme aldığımı bilmenizi isterim. Fenerbahçe kazanarak, UEFA kupasında yoluna devam edecektir. UEFA kupası finali kadar zor bir maçı tecrübesi ile kazanabilecek güçtedir. Bu maçta özellikle ilk onbirde oynarsa David gol atar veya attırır. Zor maçların kilidini David açar.
Saygılarımla.

Toprak SARİ

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..