Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mayıs '15

 
Kategori
Güncel
 

Dağlar tavuk kesse katildir; ama aslında düz ova siyaseti de öldürür

Dağlar tavuk kesse katildir; ama aslında düz ova siyaseti de öldürür
 

Valla bazı insanların düz ovada siyaset yapacağına dağlarda terörist olmasını tercih ederim. Dağlardaki teröristler zaten düz ovanın eseridir. PKK, DHKP-C hatta IŞİD,El Kaide vs fikirlerini düz ovada(legal platformlarda) anlatsalar (yani onlara bu şans verilse, söyledikleri dinlense) nolurdu?
 
Bende mi bir sorun var ya, şeytanı bile dinlerim. Ne istiyorsun PKK? Kürtlere özgürlük. Tamam propoganda serbest; halkına anlat, ikna et. Referandum yaparız Kürt halkının %76'sı ayrı devlet isterse Kürdistan'ı kurarsın.
 
Allahaşkına ya demokrasiden bahseden düşünce fukaralarına sormak istiyorum, ne var bunda? İnsanlar bir şeyi istiyorlar ve de haklarıysa vermek zorundasın. Ülke bölünür. Bölünürse bölünür; Allah bize bu toprakları bütün mü verdi! Dağ taş nedir ki kardeşim kalpler bölünmesin, kalpler!
 
Yazım reddedilmiş.Sağlık olsun. Yayınlanmama gerekçesi belirtilmemiş. Yani yazıdaki düşünce reddedilmiş. Acı acı güldüm. Bizler bazı çevrelerden çekinerek bu ülkede hiçbir şeyi değiştiremeyiz. Aşırı milliyetçiliğe eleştiri getirmiştim. Site yazıyı reddettiğine göre Hırant Dink'in öldürülmesi doğru. Derin devlet mafya tarzı eylemlerle suçlanan bazı kimselerin kendilerini vatansever ilan etmelerini eleştirmiştim. Yazımı reddettiğine göre site buna katılmıyor. Yani Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım en büyük vatansever. Ayıp ediyoruz adama. Yaşıyorsa özür dileyelim. Dinle IŞİD arasındaki bağlantıdan söz ettim ki bunu dünya biliyor. Site katılmıyorsa IŞİD'i Sultanahmet'de Cuma namazına davet edelim. Ve özgürlüğün bazı kesimlerce ahlaksızlık olarak görüldüğünü söyledim. Cumhurbaşkanı Gezicilere pornocu demedi mi!
 
PKK olayında sizce suç kimdeydi? 50 bin kişi öldü ve 400 milyar dolar para gitti. Öcalan suçlu,kesin! Önce barış ve demokrasi yolunu deneyecekti. Peki ama TC suçlu değil mi? Gel bakalım arkadaş,konuşalım; belki kan dökmeden çözeriz. "Sen kimsin?" dedi, değil mi "ezer geçerim!" Öcalan Kürdistanı kurdu mu? Peki TC ezdi geçti mi? İkisi de olmadı. Geçmiş olsun Türkiye!
 
DHKP-C , IŞİD,El Kaide  her neyse elinde silah olan herkes neden var? Mesela DHKP-C ne istiyor? Örneğin ülkeyi İsrail'e satalım falan mı diyor. Kabul edilebilir ya da edilemez görüşleri var. Ama sonuçta kendince ülkenin iyiliğini düşünüyor. Çağır meclise konuşsun (suça karışmamış üyeleri)
 
Bütün bunlar ülkede demokrasi olmadığı için oluyor. Terörden şikayet ediyorlar. E terörü kendiniz yaratıyorsunuz. "E ama Sayın Korkut, devlete karşı geliyorlar" Tabii ki yıkmak istiyor; çünkü yerine kendi düşüncelerine göre yeni bir devlet kuracak. Mevcut devleti kabul ederek mücadelenin ne anlamı olur ki. Ama bunu fikirle yapacak. Halkı ikna etsin kursun düzenini. Yalnız meclisin duvarını çizse dahi yakasına yapışırım, o ayrı. "Banka soyuyorlar,adam öldürüyorlar" Belki sen yasaklarınla bu duruma getiriyorsun. "Benim iznimle kurulacak,parti kursun gelsin" Kanarya sevenler derneği değil ki bu. Türkiye'nin düzenini değiştirmeyi hedefliyor ve buna hakkı var. Bize bu düzen Allah tarafından mı verildi? Üstelik parlementer sistemin miadını doldurduğunu siz kendiniz söylüyorsunuz.
 
Bizim düzenimizde PKK, IŞİD  dahil bütün kanun dışı unsurlara silahları bırakın ,ne istiyorsunuz gelin konuşalım denilecek. Ve hiçbirisinin adını bile değiştirmeye gerek yok adıyla meclise girecekler. "Kan çağı" nı kapatacağız!
 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..