Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '06

 
Kategori
Haber
 

Daha 17 daha 17 ama 17 aylık

Çalıştığım işyerine 14 km uzakta 17 aylık bir bebeğe defalarca tecavuz edilmiş.. 14 km uzağımda dünyanın gelmiş geçmiş en adice suçlarından biri her gun güzergahından geçtiğim bir yolun yanında işlenmiş..

Ve abim.. O da bir polis.. Olayın işendiği günde adliyede görevli. Üzüntüden ve sıkıntıdan o kadar çok bunaldi ki hala şaşkınlık içersinde. Şahısları bizzat gormüş.. Ruh gibi dolaşıyor. Çünkü 3 tane dünya tatlisi kizi var.. "Onları düşünüyorum Ozan" diyor. "Çocuklarıma bakmaya bile kıyamazken 17 aylık ağzında emzikle dururken, defalarca tecavüze uğradığını düşünmek beni yok ediyor dedi.

KIYILIR MI.....

Ya neden bir insan neden bir bebeğe tecavüz eder. Psikanalizini mi yapalım?Bilimsel gelişimini, sosyal ve kültürel oluşumlarını mı tartişalim? Bunları bir kefeye koyup bu ruhsal dengesizliğin analizini mi yapalım? Bunları yapanların hangi düşünceyle eyleme geçtiğini mi tartışalım?

EVET ARKADAŞLAR TARTIŞALİM.. ASIINNNN BUNLARIII.. KESİNNNN BUNLARİİİ.. demeden önce bunun ardılına bakalım. Yoksa biz daha çok duyariz 14 km uzağımızda dünyanın en büyük suçlarının işlenmesini.

Üniversiteler, psikologlar, bilim çevreleri nerdesiniz? yoksa hala vize ve bütünleme kağıtlarını mı hazırlıyorsunuz.. Kafanızı kaldırın da olanlara bitenlere bir kaç cümle edin.

 
Toplam blog
: 3
: 455
Kayıt tarihi
: 02.11.06
 
 

26 yaşında.. Kamu yönetimi mezunu, çok okuyan, çok düşünen, biraz pesimist ama gene de düşüncelerimi..