Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '12

 
Kategori
Futbol
 

Daha da büyüdü Alex

Daha da büyüdü Alex
 

milliyet.com.tr


2004 yılında başlayan serüven dün resmen bitti. Aykut hoca tırnaklarıyla kazıdı bu sonu. Sabır ve ısrarını takımın başarısı için harcasaydı daha başarılı olurduk ve Aykut bugün hedefteki adamlardan biri olmazdı.  Ancak dört gol daha atmasın diye çıktığı söylenen kriz bugün Fenerbahçe gibi kurumsallaştığı söylenen kulube yakışır şekilde sonuçlanmamıştır.

Bu açık ve net bir başarısızılıktır Aykut ve yönetim ki başta Aziz Yıldırım (herzaman kendini en başta görmektedir) krizi yönetememiştir. 

Taraftar olarak bizler 03.07.2011 den bu  yana sahip çıktığımız Aziz Yıldırıma babamızın oğlu olduğu için değil Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı olduğu için sahip çıktık. Ancak zatı şahaneleri tribündeki taraftarı "kaşlarını çatarak konuşma haddini kendinde bularak" başladığı fiyaskolarına Alexe sahip çıkamayarak son noktayı koymuştur. Görülecektir ki bu taraftar yargıtay son kararı vermeden daha önce Aziz Yıldırım'ın da kulüpten büyük olmadığını ispatlayacaktır. Aykut ise asla soyadıyla birlikte anılmayacaktır. 

Lefter ile Alex bir aradayken "efsanaler bir araya geldi" diyorsak bu efsanalerimize sahip çıktığımızı ve hatta Alexe yapılanları unutmayacağımız da görülecektir.

Son olarak dinlersen eğer taraftarını ;

Ey Aziz Yıldırım bırak artık!  Zico ve Alex senden daha küçük değildi ve sen FENERBAHÇE'den büyük değilsin.

Ey Aykut kocaman! Alexin evine gidenlere bak ve şimdi kıskan.

Bu gerçek ve sen giderken yanında kimse olmayacak bundan emin ol...

 
Toplam blog
: 59
: 459
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

23.11.1977 doğumluyum, nüfus kağıdımdan belli olur memur çocuğuyum. Aslen Erzurumluyum. Evliyim iki ..