Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '19

 
Kategori
Siyaset
 

Daha Güzel Türkiye

Ülke Amerikan emperyal güçler tarafından örgütlenen ve her türlü desteği veren terör örgütü PKK ile 40 yılı aşkın süre mücadele etmesine ve bu uğurda yedibin'den fazla askerin hayatına mal olmasına ve de gene bu uğurda milyonlarca dolar güvenlik harcamaları nedeniyle ekonomisinde sık sık krizler görülse de artık bu kötü günlerin geride kalacağına ve gerçekten de güzel günlerin hep beraber yaşayacağı döneme ülkenin gireceğine inanıyorum..

ABD'nin Suriye'de dünyanın en değerli petrollerini ülkeye koklatmadan 'Güvenli Bölge' oluşturarak dünya piyasasına satabilmesi için 40 yıl ülkemizde terör belasıyla debeleştirdi ama sona gelindiğini düşünmekteyim.

Amerika PKK terör örgütüne ülkede silah bıraktırarak YPG/PYD adıyla Ortadoğu'da varlığını sürdürecek. Ülkede silah bırakıldığında HDP'nin de terör örgütüyle herhangi bir dolaylı bağı da kendiliğinden kesilmiş olacak ki o zaman HDP de diğer partiler gibi ülke partisi konumuna dönüşecek.

PKK ülkede silah bıraktıktan sonra CHP rahatlıkla HDP ile dirsek temasına geçebilecek hatta cumhuriyetimizin 100'ncü yılına doğru CHP/HDP/İYİ Parti oluşumunda yeni Türkiye kendiliğinden doğacaktır.

AKP dönemi 23 haziran'da kapanmıştır. Bunun en iyi özeti Davutoğlu'nun son çıkışındaki 'konuşursam bazı kişiler sokağa dahi çıkamaz' meyanındaki sözlerinde gizlidir. Aile'yi ancak içten yıkabilirsiniz nifak sokarak, dıştan kimse yıkamaz. Yaşlı kimselerin bu sözü çok önemserim. AKP içten çadırdamalara başladığına göre ömrünü tamamlamış görünüyor.

Cumhuriyetimizin 100'ncü yılına ülke yeni bir demokrat anlayışıyla AKP'siz yoluna devam edeceğini öngörüyorum. Tabi elbette ki kayıtdışı ekonomi'yi de kayıt altına alınarak..

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..