Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '15

 
Kategori
Sinema
 

Daha Hızlı

Daha Hızlı
 

Film: Faster

Tür: Aksiyon - Dram

Puan: 10 üzerinden 6

Dwayne Johnson performanslarına hasta mısınız? Bu adam sektöre sağlam girdi, ne yapsa izlenir mi diyorsunuz? İşte size güzel bir örneği.

Temposu ve kasvetiyle canınızı sıkacak gibi dursa da oyunculuk ve kurgu sizi tatmin etmeye yetiyor. Kısaca şahsına münhasır olan konuya değinecek olursak bizim oğlanın yıllar önce bir soygun yaptığına şahit oluyoruz. Soygundan sonra paraların kırışılması sırasında bir başka çete tarafından baskına uğrarlar.

İçerisinden kardeşinin de olduğu birçok kişi baskında öldürülür. Bizim eleman bir şekilde hayatta kalır. Sonra ceza evinde 10 yıl yatar. Çıkınca da bu numarayı yapanları teker teker bulup öldürür. Tabi bu sırada peşine kendisini öldürmek için gönderilmiş bir kiralık katil de takılır.

Sürpriz sayılabilecek bir sona sahip filmde idare eder bir senaryo olduğunu söyleyebiliriz. Ancak aldığınız aksiyon hazzını çok yüksek seviyede yaşayabildiğinizi söyleyemem. İşte tam da bu özelliğiyle filmin dramatik yönünün de ağır bastığını iddia edebiliriz.

Sonuç olarak cips-kola ikilisine eşlik etmesinde sakınca olmayan hoş bir film izleyeceğinizi söyleyebilirim. İyi seyirler.

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..