Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Daha ince basenlere sahip olun

Daha ince basenlere sahip olun
 

Spor ve diyete en zor yanıt veren basen bölgesini liposuction sayesinde çok daha genç ve sıkı hale getirebilirsiniz.  

 

Vücudunuz için herhangi bir müdahale ya da opearasyon öncesi ihtiyaçlarınızı doktorunuzla birlikte iyice belirledikten sonra harekete geçin. Öncesinden vücudunuzu toparlamak ve yağ yakmanız için egzersize başlayarak ideal vücut kilonuza dönmenizi tavsiye ediyorum. Ancak basenler toparlanması zor ve sarkmaların ilk görülmeye başlandığı yerlerdir. Bu sorunlardan arımak için erken yaşlardan itibaren düzenli egzersizin hayat boyu faydasını görürsünüz. Treni kaçırdıysanız o zaman size tavsiyem lazer liposuction.

 

Liposuction mucizesi

Bazen ne kadar uğraşırsanız uğraşın basenler yaptığınız spora ve diyete karşılık vermeyebilir. Bu durumda devreye liposuction giriyor. Basenlerin dış kısımlarında cilt daha elastik olduğu için liposuction’a kolay yanıt verir. İç kısımlar ise daha az elastik ve daha ince dokuya sahip olduğundan bacağın güzel şekillenmeme riski fazladır. Sorununuz hangi bölge olursa olsun kanül adı verilen bir alet kullanarak  liposuction ile mevcut halinizden çok daha etkileyeci bir görünüme kavuşmanızı sağlayabilir.

 

Hep sorulur: Lazer Liposuction daha mı iyi?

Lazer liposuction kimi zaman basenler gibi vücudun hafif sarkmış bölgelerine önerilebilir. Lazer liposuctionın korse süresini azaltması, yağ hücrelerini hedef alması, morluğun daha nadir olması gibi özelliklerinin yanında, liposuctiona göre en önemli avantajı dokunun derin katmanlarına ısı göndererek yeni kolajen oluşumunu oluşturup deride sıkılaşma yapmasıdır.

 

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

twitter: burunsanati

 

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..