Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '17

 
Kategori
İlişkiler
 

Daha Yolun Başındayız Diyerek Ertelemeyin

Yeni bir ilişkiye başlamak her zaman zordur, karşılıklı anlayış ve çaba gerektirir. Bu kritik başlangıç evresinde karşınızdaki kişiyi daha yakından tanımak için bu soruların cevabını aldığınızdan emin olun:

Eski sevgilin/eşin hayatına devam ettiğin gerçeğinin farkında mı? İyi mi ayrıldınız yoksa karşılıklı suçlamalar, alacak-verecek hesapları, kin ve öfke devam ediyor mu? Çocuklarınla ne sıklıkta görüşüyorsun? Geçmişten bugüne taşınan negatif enerji, size kadar yansıyan tahammülsüzlük, sabırsızlık, bıkkınlık ve eski eş hayaleti ile yaşamak istemiyorsanız bu sorulara verilen cevapları iyi tartın. Güllük gülistanlık bir tablo çizilse dahi gözlemci olun ve kendi kanaatinizi oluşturana dek bekleyin.

İşini severek mi yapıyorsun? Kariyerinin geldiği noktadan, pozisyonundan memnun musun? Güne pozitif başlamak, hayata dair motive olmak için tatmin edici bir kariyer önemli. Mevcut halinden memnun olmasa da geleceğe dair uygulanabilir planları olmalı. Bu sorular aynı zamanda finansal anlamda ne durumda olduğunu da açıkça sormadığını halde anlamanıza yardımcı olur.

Evde nasıl vakit geçirmekten hoşlanırsın? Arkadaşlarınla ne sıklıkta görüşüyorsun, bir araya geldiğinde ne yaparsınız? Nasıl bir sosyal hayata dahil olacağınızı en başından bilmek, partnerinizin ne derece sosyal hayatta uyumlu olduğunu görmek hakkınız.

Ailen ile yakın mısın? Ne sıklıkta görüşüyorsunuz? Kaç kardeşsiniz? Onlar ne işle meşgul? Nerede oturuyorlar? Ailevi ilişkiler mutlaka bir noktada sizin ilişkinize de etki edecektir. Alışkanlıkları önceden bilmek ilerisi için karar vermenize yardımcı olur.

Sevdiklerinize sevildiklerini hissettirdiğiniz harika bir hafta olsun.

Sibel ŞENGÜL

 
Toplam blog
: 60
: 143
Kayıt tarihi
: 04.01.17
 
 

Sibel Şengül  ..