Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Karadenizliyim. İzmir' de yaşıyorum.  Dünyanın tek bir ülke  olduğuna inanarak  bütün insanların  barış ve kardeşlik içinde yaşayabileceğine inanıyor ve bunu hayal ediyorum. Ütopik  olsa da. Paylaşmayı seviyorum. Sevmeyi seviyorum..

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Aşk bağımlılık mıdır ?

Evet Aşk bağımlılıktır. Aşkın ızdırabı aslında mutluluk verir insana. Izdırabı olmasa o aşk değildir bence. Hem ızdırap hem mutluluk hemde sürekli bir tutkudur aşk.

14 Nisan 2014 12:36
2014 Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimini kim kazanacak? RTE mi, Abdullah Gül mü?

Abdullah Gül dilerim aday olur ve kaybeder. Türk halkı bu kadar pısırık bu kadar sessiz ama derinden giden bu kadar menfaatçi bir Cumhurbaşkanı görmedi.. Ve umarım da görmez. Ancak kendisinin kapsayıcı ve kucaklayıcı bir siyaset izlediğini söylemenize de eleştirim var. Bir kere Cumhurbaşkanı siyaset üstü olmalı İkincisi sanırım kucakladıkları hep aynı kişiler oldu.

07 Ocak 2014 19:50
Mustafa Sarıgül, CHP’den daha büyüktür!. (Sarıgül’ün ayağına gitmek...)

Politikada ki bu görünümü ayağına gitme olarak yorumlamak hiç bir kazanımı olmayan bir düşüncedir. Önemli olan değerlerin çiğnenmemesidir. Politikada egolar ön planda olmamalı. Eğer bu durumu ayağına gitme olarak yorumluyorsanız Başbakanın Hikmetyarın dizinin dibine oturmasını nasıl yorumlayacaksınız. Bu konuda da bir yazı yazmaya değer sanırım. Saygılar.

01 Kasım 2013 13:47
 
Toplam blog
: 96
: 648
Kayıt tarihi
: 12.08.08