Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '09

 
Kategori
Futbol
 

Daum'dan aşağa Kasımpaşa

Bu nasıl bir takımdır bu nasıl bir teknik direktördür ki bir maça bu kadar kötü şekilde hazırlanabilirler. Bir gün önce G.Saray kaybetmiş arayı açma şansını yakalamışsın. Tribünler boş ama biliyorsun ki o 50 bin kişi yinede sizinle beraber. Ama bu adamların ruhu çekilmiş. Hiç birinde kazanma azmi, hırsı, inancı yok.

Volkan'ın akıl almaz hatası ile maça 1-0 yenik başlayan Fener bu golü çok çabuk telafi ederek maça ortak oldu. Ama futbolcuların aklı o saçma golde kaldı galiba bir türlü maça konsantre olamadılar. Defansda Önder ve lugano'nun uyumsuzluğu bir kere daha bariz bir şekilde belli oldu. Sağda Gökhan yine çok açlışkandı ancak önünde kimse olmayınca oda çok fazla etkili olamadı. Solda Carlos artık beni gönderin diye resmen bağırıyor ama yönetim ve daum ısrarla bunu duymazdan geliyor. Artık Carlos Fener'e çok fazla lüks geliyor. Emre'nin yokluğunda Selçuk maç eksikliğinden ne kadar etkilendiğini resmen bağırıyor. Evet 20 günlük arayı böyle boş geçirirsen yedek oyuncuların maç eksikliği kabak gibi belli olur. Bugün karşımızda başka bir takım olsa herhlade maçta tarihi fark olurdu.

Daum yine saçma sapan bir kadro çıkararak bu maçın kaybedilmesinin en büyük sorumlusudur. Yaptığı oyuncu değişiklikleri bile takımı ateşemeye yetmediği gibi kalemizde 3. golüde görerek bu bayramıda taraftarına zehir etmiştir. Bu takımın sportif direktörü Aykut bu futbolculara üzerlerindeki formanın önemini anlatmalıdır.

Artık sabır taşı çatlamıştır. Yönetimin bu takıma bir ruh transfer etmesi şart olmuştur. O ruhda tuncaydır.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..