Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Şubat '10

 
Kategori
Futbol
 

Daum go home

F.Bahçe Lugano ve Topuz’un yokluğunda maça çok hızlı başladı. Kaptan Alex’in maçın başında nefis golüyle öne geçtikten sonra yetenek fukarası Guiza’nın ayağından bir de çok net pozisyon kaçırdı.

Bu arada Bursa’nın direkten dönen bir topu dışında oyuna F.Bahçe ağırlığını koymaya başladı ve Vedeson’un orta şut karışımı topuna son dokunan Dos Santos ile 22. dakikada 2 farklı üstünlüğü de ele geçirdi. Golden sonra Bursa topa daha çok sahip olmaya başladı ve Bilica’nın klasik hatalarından biri ile bulduğu pozisyonda farkı bire indirdi.

Bu arada F.Bahçe’de Özer’in sakatlanarak oyundan çıktığı pozisyonda hakem acaba vermediği faulün hesabını nasıl verecek. Alex’e atılan yumruğu da görmeyen Bülent Yıldırım Görevini çok iyi yerine getirmiş oldu. Aziz Yıldırım’ın kulüpler birliği başkanlığına devam kararı alması ile hakemler artık ince ince çalışmalarını çok daha güzel yapmaya başladılar.

İki takımın ilk on birlerinin değeri arasında F.Bahçe lehine 3.5 misli bir oran varken 2-0’dan sonra maçı veren Daum artık hala ders çıkarmaya devam mı edecek yoksa korkaklar ülkesine geri mi dönecek. Bir teknik adam düşünün sahadaki golcüsü akıl almaz goller kaçırırken seyirci kulübedeki golcüyü sahaya davet ederken tribünlere dönüp istediklerini yapmayacağını söyledikten sonra seyircinin istediğini yerine getirecek ve hala çıkıp ben teknik direktörüm diyecek. İnsanda biraz utanma duygusu olur biraz ar damarı olur. 5 sene önce Denizli’de şampiyonluğu kaybederken de bu adamın yanlış oyuncu seçenekleri korkak tercihleri vardı. O zamanda ders çıkarıyordu hala ders çıkarıyor. Tembel bir öğrenci bile veremediği bir dersi 5 senede veriyor. Daum efendi ne zaman ders verecek. Maçın 85. dakikasına 2-1 önde giriyorsun ve kendi seyircinin önünde bu maçı veriyorsun. Bilica bu takımın oyuncusu değil sürekli olarak çok büyük hatalar yapıyor. Dos santos’un Brezilya milli takımında sol bek oynadığı söyleniyor. Herhalde dalga geçiyorlar çünkü adamın defansla alakası yok ne basmayı biliyor ne de geriye yardıma gidiyor..

Bu maçı kaybettiğimiz bir yana Perşembe gecesi oynanacak Lille maçıda artık çok zora girdi. Eğer o maçı da kaybedersek bu takımı hiç kimse toparlayamaz. Azizsilin bile fayda etmez. Yazık bu takımın renklerine gönül vermiş benim gibi taraftarları bile takımdan soğutuyorlar. Yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında olan bu ruhsuz futbolcular ile bu iş yürümez. Korkak bir teknik adam ve yetersiz futbolcular ile 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü veren başkan içinde artık yolun sonu görünmeye başlamışdır.
 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..