Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '19

 
Kategori
Siyaset
 

Dava

Dava; Zengin ve gösterişli bir envantere sahip olduğu için veya tanıdık, tanış “ Ahbap çavuş” ilişkisine müsait olduğu için veya gezmeye, yemeye, içmeye artı söğüşlemeye (!) çok yatkın saf oldukları için seçilen adaylar ile milli dava yürümez!

Dava; Haddinin sınırlarını zorlayan sırf heves ettiği için siyasi, insani ve hayati konulardan habersiz kişilere meyil etmekle milli dava yürümez!

Dava; Kendi çıkarları için daldan dala konan ve her seferinde “Bende sizdenim” diyen içi boş, kafası boş devlet imkanlarından istifade etmenin sürekliliği için veya içine düştüğü bunalımlardan ancak bu yolla kurtulabileceğini düşündüğü için el etek öpmekten aşina olmuş zatlara “Hoş geldin” deyip rozet takmakla milli dava yürümez!

Dava; İnsanlar ekonomik sıkıntı çekerken, halkın sorunlarını ustaca taktiklerle geçiştirerek; siyasi grupların yaşam tarzı ve kişisel vizyonları, kıskandırıcı zenginlik ve şaşa içinde yaşaması ile halktan koparak, uzaklaşarak, halka sürekli bedel ödeterek te bu milli dava yürümez!

Çözüm; aslına, özüne dönmekle, silkelenip temizlenmek ve kendine gelmekle elde edilir!

Memleketi işgale soyunmuş
içimizde, dışımızda itler
Ne yaparlarsa yapsınlar
Bitmez bu topraklarda doğan yiğitler

M.Talip Girgin  

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..