Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '11

 
Kategori
Blog
 

Davet yazısının getirdiği öneriler

Davet yazısının getirdiği öneriler
 

5 Mart'taki Blog Toplantısının gündemi ile ilgili 4 adet öneri geldi. Bu önerileri sizinle paylaşmak istedim.  

İlk Öneri sayın Hızır Kabil yazarımızdan geldi. Önerisi: "Milliyet Blogun Ulusal Boyuttaki Yeri ve İşlevi" nedir?  

İkinci önerinin sahibi ise sayın Kadri Kanpak olmuştur. Önerisi: Bir katılımcı listesi yapılması, toplantıya katılma sayısını arttırır şeklindeydi. (mealen). Ben de bu öneriye uyarak, toplantıyla ilgili ikinci yazımda bir liste yaptım.Bu listenin seçilmişlikle bir alakası yoktur. Yapacağımız toplantının ev sahibi tamamen Blog üyeleridir.Toplantı herkese açıktır. Herkesin katılması herkese onur verir. Amacımız düşünsel, kültürel, sanatsal ve sosyal içerikli ve kısmen de eğlence ve mizah toplantısıdır. Bu doğal olarak benim fikrim. Her üyemizin apayrı fikri olur. Bu fikirlerin hepsi de kabulümüzdür. Dostluk ve Barış TEK DÜSTURUMUZDUR.  

Üçüncü öneri Sayın Emre Tekin tarafından gönderilmiştir. Öneri. "BLOG yazarlığının günümüz yazılı basınındaki yeri nedir? Blog yazarlığı, gazete haberciliğinin yeni bir evrimi olabilir mi? Şeklindedir.  

Ayrıca yazarlarımızdan sayın Sabiha Rana da, Toplantı Daveti yazımı, facebook ve twitter sayfasında yayınlamayı önermiş ve ilgili sayfalarda yayınlamıştır.  

Çok kaliteli ve ses getirecek bir toplantı yapılacağı umuduyla saygılar sunarım. Başarı tüm blog yazarlarımıza ait olacaktır.  

 
Toplam blog
: 472
: 959
Kayıt tarihi
: 26.01.10
 
 

1945 yılında Adana'da doğdum. Galatasaray Lisesi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültes..