Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Aralık '07

 
Kategori
Futbol
 

David & Semih Gol A.Ş.

David & Semih Gol A.Ş.
 

Fenerbahçe.org sitesinden alınmıştır


Fenerbahçe: 2 Beşiktaş: 1 Goller David, Semih
Fenerbahçe: 2 G.Saray: 0 Goller Semih, David
Fenerbahçe: 3 T.spor : 2 Goller David, Semih, Alex

Bu sonuçlara göre Fenerbahçe bugüne kadar kendi dışında Türkiye liginde Şampiyon olan diğer takımların hepsini saha ve seyirci avantajını da kullanarak yendi.

Geçen hafta sarı kart cezalısı durumuna düşerek erken tatile çıkan Lugano ve Edu'nun yerine oynayan Önder, Yasin ikilisinden Yasin, Edu'yu aratmayacak şekilde bize ikinci golü yedirtti. Tabii bu arada Semih'in attığı golde milli futbolcu Hüseyin'in de hatasını unutmamak gerek.

Fenerbahçe bu yıl taç atışlarında çok başarılı. Fenerbahçe'nin yaptığı bu atışlar, serbest vuruşlar kadar tehlikeli olabiliyor artık. Gerek Gökhan, gerekse Roberto Carlos bu atışları çok iyi beceriyor. Aslında taç atışlarının en büyük avantajı taçtan ofsayt olmaması. Fenerbahçe bu kaideyi iyi değerlendirdiği için bu şekilde goller bulabiliyor. Galatasaray maçındaki ilk gol ile, Trabzon maçındaki 3. gol bu şekilde oldu.

Sahada bu yıl ligde en fazla gol atan 2 futbolcu vardı. 10 golü bulunan Gökdeniz ile bugün attığı golle Gökdeniz'e yetişen Semih. Gökdeniz, Volkan'ın boşalttığı kaleye golü atamazken, Semih attığı gol dışında biri kalecinin, diğerini direklerin kurtardığı 2 net pozizyon da yakaladı.

Bugün Trabzon iyi oynamasına rağmen büyüklüğünü geçmişte 5 yıl şampiyon olduğu yıllara borçlu. O tarihte Trabzon'lu teknik direktörler Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer ile çoğunluğu başta Şenol, Hamdi, Hami, Ogün, Abdullah gibi Trabzon'dan yetişmiş futbolcular ile yakaladığı başarıdan şimdi çok uzaklarda.

Fenerbahçe'de seyirci de artık örnek gösterilebilecek olgunluğa ulaştı. Sahaya meşale atılmadığı gibi küfür de duyulmadı bu maçta.

Yarın Galatasaray Oftaş Gençlerbirliği, Sivas ise Gençlerbirliği ile oynayacak. Eğer Ankara takımları rakiplerinden birer puan alırsa, Fenerbahçe bu gün eline geçirdiği liderliği 2. yarıya taşıyacak.

Avrupa şampiyonası dolayısiyle ligler erken biteceğinden ara tatil 13 Ocak'ta başlayacak. Şampiyonlar ligine ise Fenerbahçe 20 Şubat'tan itibaren devam edecek.

Fenerbahçeli futbolculara başarılar dilerken, liglerde mücaadele eden bütün futbolculara da iyi tatiller dilerim.

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..