Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ocak '10

 
Kategori
Kitap
 

Deccal nasıl öldü? 150 yıl süren Darwinist aldatmacanın sonu

Deccal nasıl öldü? 150 yıl süren Darwinist aldatmacanın sonu
 

Darwinizm tarihin en sapkın ve en büyük kitle aldatmacasıdır


Bugün sizlere, 2 günde tamamını okuduğum, muhteşem bir dille anlatılmış süper bir eseri paylaşmak istiyorum. Ben kitabı internet sitesinden pdf olarak bilgisayarıma indirip okudum. Ücretsiz olarak bu işlemi yapabiliyorsunuz.. Umarım siz de okurken benim kadar faydalanırsınız. Kitap hakkında biraz bilgilendirmek isterim sizleri;

Canlıların tesadüfen meydana geldiğini iddia eden, insanın maymun ataları olduğunu savunan, insanı yeryüzünde sorumsuz bir hayvan olduğuna inandırmaya çalışan, güçlü olanın zayıf olanı ezmesi gibi sapkın bir fikirle yola çıkarak kitleleri katleden, savaşları başlatan, insanları küçük ve aşağılık gören dünyaya hakim olmuş sahte inanç sistemi, deccalin en büyük oyunlarından biri olan Darwinizm'dir.

Darwinizm, tarihin en sapkın ve en büyük kitle aldatmacasıdır. 150 yıl boyunca devam etmiş olan bu kitle aldatmacası, şu an Darwinistlerin şaşkın bakışları altında çöküşe uğramaktadır. İnsanlar 150 yıldır aldatılmış olmanın şokunu yaşamaktadırlar. Deccalin oyunu bitmiştir. Deccal artık ölmüştür. Kitle aldatmacası son bulmuştur. Batıl olan din, Allah'ın hak dini karşısında yerle bir olmuştur. Bu kitapta, deccalin en büyük oyununun kesin yıkılışın delillerini bulacaksınız.

 
Toplam blog
: 164
: 3066
Kayıt tarihi
: 01.11.09
 
 

Özel bir şirkette dış ticaret yetkilisiyim. İnternet üzerinden toplamış olduğum bilgileri, başkal..