Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '08

 
Kategori
Futbol
 

Deco Mu Alex Mi

Deco Mu Alex Mi
 

Fenerbahçe-Partizan eşleşmesininde maçları izlemeyen ama ortaya çıkan sonuçları gören birisi dahi sarı lacivertlilerin kendinden bir değil on gömlek aşağı rakibini saf dışı bırakırken ne denli zorlandığını anlayacaktır. Bu sıkıntı futbolcuların formsuzluğun yanı sıra büyük ölçüde takim olarak sahip olunan özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor.

Bugünkü karşılaşmada yine Uğur, Kazım ve Gökhan gecen seneyi mumla aratırken Maldonado, Semih ve Alex'in üstün gayretleri ve performansları turu Fenerbahçe'ye getirdi demek yanlış olmaz.

Sarı lacivertlilerde Aragones'in Alex'i oynatmak istediği pozisyon Deco'nun Chelsea'da görev aldığının aynısı. Brezilyalı oyuncunun bu pozisyon için fizik olarak yetersiz olduğunu kabl etmekle beraber bugünkü performans doğrultusunda Fenerbahçe kaptanının takımına sağladığı katkıyı anlatmak sanırım kelimeler ile mümkün değil.

Neticede performans olarak umut vermese de Fenerbahçe katılanın UEFA Kupası'nı alandan daha çok kazandığı Şampiyonlar Ligi'ne katılarak önemli bir basari elde etti. Bu sene, gecen yıl yakalanan basari tekrarlanabilir mi bunu zaman gösterecek ancak Kanarya'nın hem eksiklerin takıma katılması, hem bazı mevkilere takviye yapılması hem de mevcut oyuncuların performansındaki artış ile Avrupa'da bugünkü performansının üzerine çıkacağı kesin.

 
Toplam blog
: 788
: 1417
Kayıt tarihi
: 11.11.07
 
 

Çoğu çocuk gibi ben de futbolcu olmak istedim, olmadı. Bu oyundan kopmamak adına üniversite yılla..