Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mayıs '07

 
Kategori
Komşuluk
 

Dedikodu

Dedikodu
 

-Dün.... yürüyüşteydik !!!.

-Ne yürüyüşünde ?

-19 Mayıs Halk yürüyüşünde. Valilik düzenlemiş galiba.. Valla yaşlı olmasına rağmen benden hızlıydı, bir yandan resim çekti, bir yandan da milliyet bloğa ekleyeceğim diye resmini çektiklerine reklamını yaptı. Dimdik yürüyüşünü görmeliydin, var ya!! çokta hoşuma gitti. Pantolon etek ayağında, fötr şapka başında, gözde gözlük , boyunda fular, vay anam vay!!...Elinde fotoğraf makinasıyla tam bir ananneydi yani. Öyle söyledi. Adresi buymuş da;))

-Neyin adresi?
-Senlen ben uyuyalım hala;)))
-Desene .... pc kullanmaya başlayalı iyice değişmiş.. Onu yıllardır tanırım , yüzünü az görmeye başlasakta eskisinden daha bir canlı, daha bir aydın olmuş sanki. Yaşı ilerledikçe de daha bir özgürleşti mi ne?.Artık ‘’ne derler’’sıkıntısını da yaşamıyorum diyor. .Her fırsatta’’Ne yapmak istiyorsanız onu yapın hanımlar, rol kesmeyin;))Artık yeter!!...Sırası bizde yaşamanın’’ diyor.

-Bizi geçti yahu, pc başında iyice uzman olmuş . Şiir yazıyormuş, yazı yazıyormuş, bir de Ona site açmış oğlu, onunla uğraşıp duruyormuş. Daha yeni öğrendik bak, haberimiz bile yok!!...Geçen gün de beyi söyledi ‘’sende yaz’’diye habire söyleniyormuş ona.....
-Vay .....abinin başına gelenler, akıllı kadınla uğraşması zordur zor...;)))

-Sahi ....yazılarını hiç okudun mu?

-Okumadım .Dedim ya bizde iş yok;)) Hala pc yi boş bir uğraş gibi görüyoruz. Öğrenmiyoruz.

-Eeeee çocukları sıradan çıkarttı ne olacak?Vakti bol, emekli de oldu. Gel keyfim gel!!!

-Hadi, hadi kıskanmayalım;)))
-Sahi ne yaptınız orda?
-Yürüyüş boyunca siyaset yaptık durduk. Konuşa , konuşa yolu nasıl bitirdik anlamadım. İyi ki ikna edip beni götürmüş...Tembel, tembel evde oturacakmışım. Vali konuştu. Başkaları konuştu. Dinledik. Sonra yine beraber yürüyerek geldik . Biz sadece giyim kuşam derdindeyiz, eşya değiştirme derdindeyiz, akşam olunca kim ne yapmış kocaya onu anlatma derdindeyiz, çocukların yaramazlıklarını büyütme derdindeyiz. Bunu bu gün çok iyi anladım. Dünyadan haberdar yaşamalıymışız.. Hep şikayet etmemeliymişiz. Seçimlerde mutlaka oy kullanmalıymışız......Gazete olsun okumalıymışız...Hep olduğumuz yerde saymamalıymışız....Yoksa başkalarının aklına muhtaç kalırmışız . Falan da filan. Daha sayayım mı?Bunları konuştuk işte..!!!Az şey mi öğrenmişim?

-Anlaşıldı şimdi de seni dinlemeye başlayacakmışız;)))Kafa şişirme artık......!Sen bu sabah kavga eden kadınları izledin mi tv de?

 
Toplam blog
: 285
: 1333
Kayıt tarihi
: 09.12.06
 
 

Zonguldak doğumluyum. AÖF Mezunu olup, üç çocuk annesiyim. İki de torunum var. Şiir, doğa yürüyüş..