Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Haziran '11

 
Kategori
Güncel
 

Defne'yi kim öldürdü

Defne'yi kim öldürdü
 

Yaklaşık dört ay önce hayatını kaybeden Defne Joy Foster'in ölüm nedeni belli oldu. Defne astım, ilaçlar ve alkolun reaksiyon oluşturmasıyla hayatını kaybetmiş. Ne kadar basit değil mi söylemek ne kadar kolay. Kader mi şimdi bu otuz iki yaşında kıpır kıpır bir kadının hayatının bu şekilde sona ermesi hem de eğer ambulans zamanında aransaydı, araçtaki sıradan bir solunum cihazıyla yaşama tutunabilecekken hayata böyle veda etmesi saçma değil mi? Şimdi Defne'yi öldüren alkol, ilaçlar filan mı yani. Hayır onu öldüren şey o evdeyken ambulans çağırılsaydı herkesin hakkında ne yazıp çizeceğini onu nasıl acımasızca yargılayacağını bilmesiydi. 

Onu öldüren şey insanların düşünecekleriydi, kaldıramadı korktu, utandı, pişman oldu belki, nefes almak için uğraşırken ambulans çağırma dedi muhtemelen, duyulmasın. 

Eğer her insan kendi hayatından kendi doğrularından ya da yanlışlarından sorumludur diyebilseydik bunu söyleyecek kadar akıl fikir vicdan sahibi olabilseydik ölmeyecekti Defne kendisiyle hesaplaşacaktı belki utanacaktı, pişman olacaktı, acı çekecekti ama ölmeyecekti. 

Şimdi söyleyin onu öldüren ilaç, alkol astım mı yoksa "Su testisi su yolunda kırılır" gibi bir çirkinliği kaleme alanlar mı? 

Şimdi söyleyin Defne'yi kim öldürdü? 

 
Toplam blog
: 61
: 1429
Kayıt tarihi
: 30.03.11
 
 

Buraya  cancanlı şeyler yazmayı çok isterdim ama ortalama bir memur maaşıyla geçinen evli ve çocu..