Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '07

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Değişim için kararlı mısınız?

Değişim için kararlı mısınız?
 

Günün anlamı: Bugün benim için ‘’DEĞİŞİM İÇİN KARAR’’ günü

Değişmeyen tek şey değişimdir. Bugün yıllardır değiştiremediğiniz bir şeyi değiştirme kararı alabilirsiniz. Siz bugün seçiminizi değişimden yana kullanın. Göreceksiniz ki, değişim enerjisini yönlendirmek, pozitif sonuçlar üretecektir.

Günün Duası: Tanrım değişebileceğim inancını pozitif yenilikler bulma isteğimle güçlendirmemi sağla.

Günün Onaylaması: Ben güçlü değişim isteği olan ve kendimi ve başka pozitif değerleri keşfedebilen biriyim.

Günün Notu: Yaşamınızda sizi rahatsız eden ve yaşamı sıradanlaştıran bir şeyi değiştirmek istiyorsanız, yaşamınıza yeni bir şeyi davet etmeden önce varolan şeyle yüzleşmelisiniz. Ondan nefret etmek ve kaçmak için yeni bir şeye yöneliyorsanız, o sizi asla bırakmayacaktır. O eski şeyle vedalaşmayı ancak sevgiyle ve hoşgörüyle yapabilirsiniz. Ona size kazandırdığı deneyimler için teşekkür edin, onu affederek serbest bırakın. Şimdi yeni bir değişim için içinizde eskinin kolayca ayrıldığı bir boşluk açılmıştır.

Günün Sözü: Tanrım, bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabullenme yüceliği, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bunların arasındaki farkı ayırt etme irfanını bahşet. Reinhold Niebuhr, Tanrıbilimci

Evrenin Kütüphanesinden : Merkür uyumsuzlukları çoğu zaman kekemeliği, dilsizliği ve diğer konuşma bozukluklarını ortaya çıkardığı gibi göz bozukluklarına da neden olur.

Günün Yasası : DANIŞAN YASASI

Öğrenmeye hazır olan için bu evrende derdine deva olacak net bir bilgi bulunur. Eskiler bu nedenle ''her derdin bir devası vardır'' derler. Yeter ki; değişimi isteyin. İçinde bulunduğunuz depresyon, hastalık, kriz ya da başka istenmeyen durumlar için kendinizi ve başkalarını suçlamaktan vazgeçin ve bir profesyonel danışmana başvurun.

Bir danışmanın gözlerine bakın, orada sizin için bir enerji göremiyorsanız, zaman yitirmeden başka bir danışmana gidin. İyi bir danışman yalnız başına değil, sizinle çalışır. O ve siz, değer verdiğiniz bir insan için (o insan sizsiniz) yararlı olacaksınız. Evren bu çabanızı onaylar, hatta ödüllendirir. İçinizdeki elması keşfederek, onu size yaşam boyu armağan edecek bir profesyonel danışman daima kazan-kazan ilkesiyle işini yapar.

 
Toplam blog
: 137
: 1054
Kayıt tarihi
: 05.01.07
 
 

1951 İstanbul doğumluyum. Bireysel ve Kurumsal Gelişim Danışmanlığı, Moda Tasarımı ve Marka Danışman..