Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Antalya'dan sevgilerle... Uzun yıllar turizmin çeşitli dallarında, çoğunlukla da profesyonel rehber olarak çalıştım. Gezmekten yorulduğum bir gün gelince durdum. Son 10 yıldır Türkiye'nin en kurumsal tarım firmalarından birinin yönetim kadrosunda yer almaktayım. Hem kişisel hem de kurumsal gelişimime eklediğim Y..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Daha önce kasetleri meydana çıkanlar neden istifa etmişlerdi?

Bu savaş için atıp tutan sayın muhalefet milletvekillerine bir önerim var: İstifa etmenin erdemine inanıyorlarsa, eğer kendileri de bahsettikleri kadar onurluysalar, toplu şekilde istifa etsinler, meclisteki milletvekili sayısındaki dengeyi bozup hükümeti erken seçime götürsünler. Birkaç gündür aklıma takılan birşey bu. İnternetten baktım ama meclis aritmetiği nasıl değiştiğinde erken seçim gerekli hale geliyor bulamadım. Bir bilen bunu açıklayıp önerebilir belki, ne dersiniz?

27 Şubat 2014 13:58
Kader ve Hür İrade

Sizi tebrik ederim. Bu kadar nazik bir konuyu çok güzel ve bütün olarak irdelemişsiniz. Keyifle ve öğrenerek okudum. Kaleminize sağlık. Özellikle basiret konusuna yaklaşımınız çok ilginç geldi. Bunca çok felsefe bir araya getirerek hazırladığınız bu yazınızı okuduktan sonra reenkarnasyon hakkındaki görüşlerinizi de öğrenmeyi isterdim. Eğer bizim için belirlenen sınavların hepsini tamamlayamazsak bu yaşamda, tekamülümüz tamamlanmazsa... Ya sonra?

23 Ekim 2013 14:34
Başarısızlık yoktur, deneyim vardır

Harika bir yazı olmuş,kaleminize sağlık. Kime göre-neye göre demişsiniz. BANA göre. Sevgiyle ilerleyin... Gülay

23 Ekim 2013 14:02
 
Toplam blog
: 7
: 493
Kayıt tarihi
: 04.02.13
 
 
 
 

 
Diğer paylaşımlarımı Facebook'tan takip etmek için: Gülay Gürkan / Bireysel ve Kurumsal Yaşam Koçu