Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Haziran '17

 
Kategori
TV Programları
 

Deli Gönül Dizisi ilk bölüm çekimleri tamamlandı!

Deli Gönül Dizisi ilk bölüm çekimleri tamamlandı!
 

deli gönül dizisi


25 Film'in, yapımcılığını üstlendiği "İmkansız Aşkı" konu haline alacak alan Deli Gönül, yaz dönemi sezonunda Fox, kanalında buluşacaktır. Murat Ünalmış, Tuvana Turkay'ın, başrollerini paylaştığı proje çekimleri hızla sürmektedir. İlk bölüm çekimleri tam olarak 48 günde tamamlanmıştır. Tanıtım fragmanı ise Haziran'ın ortalarına doğru belirlenen kanalda yayınlanacaktır.

Deli Gönül Dizisi çekimleri Antakya'da, başlandı. Hikayesinin giriş kısmı Antakya'da, başlanarak, ekip İstanbul'a, taşınarak çekimleri burada sürecektir.  Başrol oyuncularımız daha önce Yer Gök Aşk, adlı dizi de beraber çalışmıştı. Daha önce beraber çalışmanın etkisiyle birbirlerine daha fazla ayak uydurarak, yakışacaklarını düşünmekteyim. Ünaılmaz, bu sefer karşımıza hayattan bir beklentisi kalmamış ama, bütün amacını mesleğine yönlendirerek eğtiim aşkıyla gençleri yetiştirmeye adayan bir karakteri canlandıracaktır.

Dizinin ilk bölüm çekimleri tamamlandı. Yapımcılar ve kanal kalliteden emin olduklarını ve seyircinin beğeneceği, daha önceden görmediği tarzdan konuyla birleştireceklerini açıklamışlardır.

Dizi Tutktunu

http://deligonulizle.com/

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..