Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1976 Almanya doğumluyum. Turkiye'de ozel bir bankada alti yil calistiktan sonra evlenip, Amerika'ya tasindim... Burada Broward College'da Uluslararasi Isletme bolumunu bitirdim. Ülkemden uzakta doğdum ve yıllar sonra yine ülkemden uzaktayım. Ama olsun gönlüm hep orada, damağımda Anadolu lezzetleriyle. Hayatı lezzetli..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ben neden doğdum?

Naile Hanima kesinlikle katiliyorum... Bu Allah'in biz kadinlara verdigi muthis, tarif edilemez bir duygu... Annelik duygusu bence her kadin tarafindan yasanmali diye dusunuyorum... Insanin hayatinda kendi canindan, kanindan, hic karsilik beklemeden sevdigi sevecegi kucuk bir insan olmasi, karnindayken onu hissetmek, onu dusunmek ve onun pamuk kokusu herhalde hicbirseye degisilmez.... Ben sana bisey sorabilir miyim arkadasim? Bu soruyu neden sordun? Bence sen de fazla dusunme!!! ;))

28 Aralık 2009 00:30
Bu bir isyan yazısıdır!

Kim isyan ettirdi seni boyle... Yazdiklarina katiliyorum ancak bu tarz insanlara hosgorulu olma konusunda ayni fikirde degilim... Bu insanlar tek bir dilde konusuyorlar ve o dilden anliyorlar... Hosgoru onlar icin uste cikmak icin bir basamak... Onlar soylemek istedikleri seyleri soyluyorlar zaten altinda iyi niyet aramak, senin iyi niyetin!... Neyse yorumumu guzel bir sozle bitirmek istiyorum daha fazla devam edersem senin isyanin benim isyanim olucak :) Dil, insanın karakterinin bir parçasıdır.-Bacon

28 Aralık 2009 00:02
İnsan neden kaçar?

Kacmak guzeldir bazen de, bir de bedeli vardir.. Geri dondugunde biraktiklarini bulamamak!?!?!? ya da bunlar da mi onemli degildir yoksa? amac bu mudur oysa? Kimden kacmak! Neden kacmak! Kactiginda dusuncelerinde kacabiliyor mu insan? ya da geri dondugunde o dusuncelerden arinmis olabiliyor mu? Kacmak ya da biseyleri kacirmak iste butun mesele bu ;)

10 Aralık 2009 22:00
 
Toplam blog
: 1
: 1657
Kayıt tarihi
: 07.07.09