Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '13

 
Kategori
Güncel
 

Deme bu milli takım neden böyle?

Deme bu milli takım neden böyle?
 

Milli takımın ayağına kadar gelen fırsatı acemice teperek Brezilya yolunda havlu atmasıyla yandaki fotoğraf arasında çok yakın bir ilişki vardır. Ne ilgisi var demeyin. Toplumun kitle sporunu benimsemesiyle hemen her spor dalında uluslararası başarı kazanması çok yakından ilgilidir de ondan... Almanya, Fransa, İspanya, İngiltere gibi ülkelere yakından bakarsanız bunu görebilirsiniz.

Sporu yalnızca tribünde oturup maç seyretmek olarak gördüğümüz için bir tatil günü güzelim spor parkı bomboş! Gençler burada spor yapacağına aynı parkın kameriyesinde oturup, sigara içerek lak lak etmeyi tercih ediyor.

Böyle olunca da 75 milyonluk bir ülkede milli takım futbolcuları liglerde oynayan birkaç yüz kişi arasından seçiliyor. Hatta yetmiyor, Almanya'ya gidilip onların yetiştirdiği Türk gençleri devşiriliyor. Ancak Almanlar Mesut Özil gibi starları kendilerine ayırıp alt düzeyde olanları bize gönderiyorlar.

Kahredici bir milli maç gecesi aklımdan bunlar geçti. Şimdi ümidimiz U-20 gençlerimizde..Bakalım güvendiğimiz dağların hali ne olacak. Bekleyip görelim...

 
Toplam blog
: 343
: 446
Kayıt tarihi
: 19.02.11
 
 

Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunuyum. Teknoloji Yönetimi dalında mast..