Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Eylül '08

 
Kategori
Magazin
 

Demet Akalın’ın şifreleri: “kadın bağı ve karizma”

Demet Akalın’ın şifreleri: “kadın bağı ve karizma”
 

Sanatçılarımızın, özellikle manken geçmişi olan güzellerimizin çoğunun kazançlarının önemli bir bölümünü reklam filmlerinden gelen gelirlerin oluşturduğu söylenir.

Doğrudur, yanlıştır.

Ama televizyonlardaki reklamlar izlendiğinde ya da söz konusu reklamlara ilişkin haberler okunduğunda bu sektörün, yabana atılamayacak kadar önemli paraların döndüğü bir alan olduğu hemen anlaşılmaktadır.

Bu yüzden bu sektörden pay kapabilmek için, bazılarına göre “her nedenle olursa olsun” sürekli gündemde kalabilmek gerekmektedir.

Gündemimizin bir türlü eskimeyen yüzlerinden biri Demet Akalın ise gelen reklam tekliflerinden şikâyetçidir. Kendisine yakıştırdığı delikanlı bacı rolünü hakkıyla oynayan Akalın, son olarak yer aldığı Star TV Mega Magazin programında çeşitli konularda günlerdir beklenilen “harbi” açıklamalarını yapmıştır.

Öncelikle kimin umurunda olduğuna pek aldırış etmeden, hangi yayın organında çıktığı bilinmeyen 3, 5 milyon dolara ev aldığına ilişkin basında çıkan haberleri yalanlayan Akalın Alişan’a, fırsat bu fırsat diyerek çeşitli göndermelerde bulunmuştur.

Ona göre Alişan cimridir.

Hatta cimriliği o boyuta getirmiştir ki, tanıştırdığı hiç bir kıza, kızların böyle bir teklif beklemelerine rağmen yemek bile ısmarlamamaktadır. Programda kızları neden Alişan ile tanıştırdığına ilişkin herhangi bir açıklama getirmeyen Akalın, muhatapları tarafından kendilerine yemek ısmarlanmadığını büyük bir ihtimalle, Alişan’ın çıkıp “getirdiğin kızlara yemek ısmarlamıyorum” türünden bir bilgi verdiği düşünülemeyeceği içini tanıştırdığı kızlardan öğrenmiştir.

Alişan kesinlikle cimridir. Çünkü Akalın ondan 300 YTL istemiş, ancak alamamıştır.

Demet Akalın aynı programda, reklam filmlerinde oynamadığını, televizyonlara program yapmadığını bu yüzden 3, 5 milyon dolara ev alacak kadar parasının olmadığını kaydetmiştir. Sözlerinden şu da anlaşılabilir: Eğer reklam filmlerinde oynasaydım, televizyonlara program yapsaydım 3, 5 milyon dolara ev satın alabilirdim.

Söyledik ya! Bereketli sektör.

Aslında bir dolu reklam filmi teklifi aldığını belirten Akalın, kabul etmediği bu tekliflerin karizma çizdirici genelde hijyen ürünleri reklamları olduğunu ifade etmiştir.

Karizma çizdirmenin ne mene bir şey olduğu konusuna fazla girmeyen güzelimiz kimilerine göre, söz konusu programda, delikanlı bir bacının sergileyebileceği her türlü hali ve tavrıyla “kadın bağı ve karizma” ikilisi hususunda ancak hayranlarının anlayabileceği bazı mesajlar vermektedir.

Bu mesajların Alişan’ı ilgilendirip ilgilendirmediği bilinmemektedir.

Resim: milliyet.com.tr

 
Toplam blog
: 340
: 1591
Kayıt tarihi
: 10.03.08
 
 

Basınla ilgili bir kuruluşda çalışmaktayım. Uzun yıllar basınla ilgili konularda danışmanlık yapt..