Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Nisan '16

 
Kategori
Güncel
 

Demirtaş, "üç aylar" hürmetine "ateş kes" istemiş; Uzi'lere Kuran yaprakları da takarlar mı?

Demirtaş, "üç aylar" hürmetine "ateş kes" istemiş; Uzi'lere Kuran yaprakları da takarlar mı?
 

internetten alınmıştır


HDP Eşbaşkanı Selahaddin Demirtaş, girdikleri şehirlerde sıkışan teröristleri kurtarmak için, "üç aylar" hürmetine ateşkes istiyor.Üç aylar da eller tetiklerden çekilsin, diyor Selahaddin Demirtaş...

Diyelim ki, bu çağrı karşılık buldu ve kastettiğin gibi devlet tetikten el çekti...Ya senin hendekçiler çaydanlıklara kadar gizledikleri bombaları temizleyecek mi?

Dahası var, üç aylar bitip de Kurban Bayramı geldiğinde, kurban eti dağıtan çocukları kafalarını ezerek öldürmeyeceğinizin garantisi var mı?... Hani Yasin Börü adlı bir çocuk vardı, hatırlarsınız...

Recep, Şaban ve Ramazan... Bu üç ayda devlet elini tetikten çekecek ve siz tıpkı daha önceki barış sürecinde yaptığınız gibi, bu üç ayda yeniden toparlanacaksınız!!..

Dediğim gibi, dördüncü aydan itibaren "kurbanlarınızı" kesmeye, başlanını taşla ezmeye başlayacaksınız...

İşgal ettiğiniz şehirlerde camileri yaktınız, yıktınız; üç aylar içindeki kandil gecelerinde ibadet edecek yer bulabilecek misiniz?.. Muhtemeler Kandil'e çıkarsınız.. Orada da militanlarınızla birlikte çok "eğlenceli" namazlar kılarsınız artık...

Allah bilir ya, oruç da tutacaksınız... Öyle ya, Üç Ayların üçüncüsü mübarek Ramazan ayıdır... Müslümanlar bu ayda oruç tutarlar... Üç aylara bu kadar değer verdiğinize göre Ramazan orucunu da tutacaksınız... Yoksa, sadece sahura mı kalkacaksınız!!.. Belki de "ölüm orucu" tutarsınız.

Selahaddin Demirtaş'ın bu çağrısı devlet tarafından karşılık bulmazsa ne yapacak?... Bence, eğer üç aylar girişimi fayda sağlamazsa Sayın Demirtaş ikinci hamleyi yapmalı!

O da, Uzilerin ucuna Kuran yapraklarını takmak olabilir... Hani, böyle yaparlarsa bizim İmanlı güvenlik güçlerimiz Kuran'a saygıdan kurşun sıkmaz keskin nişancılar da rahatça vurur onları!!!

Böylece, "hendek savaşıyla" başaramadıklarını belki "Sıffin taktikleriyle" kazanırlar!!

Sehahaddin Demirtaş'a bu akılları kim veriyor dersiniz... Herhalde İslam tarihini iyi bilen, tarihi menkibeleri ağlaya sızlaya anlatıp Cemaatini cuş u huruşa getiren bir "Hoca" veriyordur.

Zaten, Cuma namazlarında boy göstererek başlamıştı Takiyye... Şimdi üç aylarla sürüyor, devamında Sıffin taktikleri gelebilir.

Selahaddin Demirtaş akıl hoca'sının bu taktikleriyle belki tarihsel bir aldatma daha yapabilirdi... Amma bu devlet de bugün İslam Tarihini çok iyi bilenlerce yönetiliyor.

Bu yüzden bu "hile"leri yemezler!..

Demirtaş'ın hiç şansı yok yani...

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..