Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '19

 
Kategori
Seçim
 

Demokrat Ülkücüler..

Erdoğan İmamoğlu'nu kastederek 'seçilse bile vitrin süsü olacak' söylemiyle Ekrem İmamoğlu'nun tekrar İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı seçileceğini kabüllenmiş görünüyor, zira Erdoğan günde en az sabah akşam iki kez kamuoyu araştırmasını yaptırıyor, görüyor seçimin nereye varacağını.

23 haziran'da İmamoğlu büyük farkla tekrar kazanacak seçimi ama bu büyük farkın öncüleri başta uzun yıllar seçim sandığına gitmeyen eski sol kesiminin ve eski demokrat ülkücülerin sandığa gidip İmamoğlu'na oy verenler olacaktır.

Ülkücüler iki bölüme ayrıldı biliyorsunuz. Bir bölümü Bahçeli ile birlikte Adalet ve Kalkınma partisi'ne destek verenler, bir diğeri Akşener şemsiyesi altında toplanmış olan demokret ülkücülerdir. Bu ülkücüler 'mesele ülkenin geleceği söz konusuysa gerisi teferruattır' ilkesinden hareket ederek millet ittifakında buluştular.

Bu buluşma 31 mart seçimleriyle başlayarak cumhuriyetin 100'üncü yılı seçimlerine doğru daha da hız kazanacağa benziyor.

Cumhuriyetin 100'üncü yılında Atatürk ilkeleri doğrultusunda muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak adına CHP ve İYİ Parti sürekli olarak partnerliğini sürdürmelidir.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..