Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '10

 
Kategori
Güncel
 

Demokratik açılım bazı kapıları da kapatıyor. Samsun Emniyet Müdürü neden merkeze alındı?

Demokratik açılımın hayata geçirilmesiyle ülkemizde terörün biteceğini ümit etmekteyiz. Kürt sorunu çözülecek, PKK bitecek. Dağdakiler inecekler, doğu bölgesi öcü gibi görünmeyecek. Ülkemizin her karış toprağına rahat ve huzurlu bir şekilde ayak basabileceğiz. Belki de doğu bölgesinde de tepelerden birine "Dur yolcu, bastığın bu toprakta binlerce şehitin kanı var! Eğil de kulak ver" yazısı yazılacak.

Demokratik açılım bazı kapıları da kapatıyor. Şehit aileleri destek vermiyorlar. Yakın zamanda Ahmet Türk'e yapılan yumruklu saldırı sonrasında Samsun Emniyet Müdürü görevden alınmıştı. Yazılanlara ve söylenenlere bakılırsa çok başarılı ve sevilen bir memurdu.

Başarılı kişilerin birinci dereceden sorumlu bile olsalar bir hatalarında hemen ağır cezalandırılmaları mı gerekiyor?

Nerede adalet?

BDP'liler bu saldırının karşılığını en yakında zamanda vereceklerini belirtiyorlar. Kime karşılık verecekler? Açıkça söylüyorlar, devlete... Sırrı Sakık bağırıyor, sizinkiler de aynı şekilde karşılık görecek!

İki gün sonra Samsun Ladik ilçesinde iki polis öldürülüyor. Ladik Belediye Başkanı açıklama yapıyor, "biz bir aydır söylüyoruz burada tedbir almalısınız, her an bir saldırı olabilir diye fakat hiçbir önlem alınmadı." İyimser yaklaşıyor, ortalığı yatıştırıcı açıklamalar yapıyor. Bize kalırsa pek inandırıcı değil. Buna tesadüf demek saf bir yaklaşım.

Gündem sürekli demokratik açılım, pkk ve ergenekon üzerinde dönüyor duruyor. Kafalar karışık, kopukluklar had safhada. Takip etmekte zorlanıyoruz.

 
Toplam blog
: 177
: 1692
Kayıt tarihi
: 02.11.07
 
 

İlk,Orta ve Lise öğrenimi TED Kolejinde yaptı. Bilgisayar Mühendisliği lisans eğitiminden sonra E..