Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ege Alkan, 1967 yılında, Marmara Bölgesi'nin dogusunda küçük bir ilçede dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini o ilçede, liseyi İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nde ve yine o kücük ilçede okuduktan sonra Uludağ Üniversitesi -Uluslararası İliskiler Bölümü'nden mezun oldu. Dil öğrenimi için gittiği Almanya'yı kendine yurt edindi..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Büyüyor gözüküyor, ancak güvenmiyoruz!

Türkiye ekonomisi büyüyor tabii. Ama bu tüketim büyümesi, üretim degil. Siz tükettikce, birileri sizi, yere göge koyamaz. Neyle tüketiyoruz peki? Hangi parayla? Borc parayla!

15 Şubat 2012 04:18
Yunan mitolojisinde tanrı ve tanrıça isimleri

Yunan Mitolojisinin bati propagandasiyla hic ilgisi yoktur Faruk! Eski Romanin cok tanrili inanclarini pazarlama sekli hic olamaz, cünkü Yunan Mitolojisi Roma dan cok, ama cok önceki zamanlarda sekillenmistir. Osmanli Tarihine gelince; eger gercekten ögrenmek istiyorsaniz, o kadar cok kitap varki, yanliz, bir yabanci dili ögrenip, arad bir yabanci kaynaklarida okumak gerek. Tek tarafli ögrenmemek icin. Okullarda ögretilenlerinde, Osmanli tarihiyle uzaktan yakindan bir ilgisi olmadiginida, bu cok tarafli ögrenimle anlayacaksiniz. Muhtesem Yüzyil dizisiyle tarih ögrenilmeyecegi gibi, taraflida tarih ögrenilmez! tarih arastirarak ögrenilir!

10 Şubat 2012 04:58
Nar çekirdeği

güzel bilgiler vermissiniz, sagolun!

14 Temmuz 2008 04:13
 
Toplam blog
: 15
: 548
Kayıt tarihi
: 28.06.06