Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '07

 
Kategori
Yemek - Mutfak
 

Deniz altı

Deniz altı
 

Adı ilginç geldi, daha denemedim ama görünümü güzele benziyor, hafta sonu yapabilirim ancak. Bu hafta hem yoğun hem yorgunum, siz yaparsanız tadını da söylersiniz tarifini vereyim sizlere Afiyet olsun.


Malzemeler
2 Adet uzun Ekmek
2 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Adet Dövülmüş Sarmısak
225 gr Domates Sosu
Peynirle Tatlandırılmış Spagetti(pişmiş)
2 Dilim Jambon
2 Dilim Taze Kaşar


Yemeğin Tarifi
Fırını 180 derece ısıtın. Bir fırın tepsisini hafifçe yağlayın. 2 adet ekmeği ikiye bölün. Tereyağı ve sarmısağı karıştırıp, ekmek hamurlarının üzerine sürün. Dilimleri fırın tepsisine yerleştirin.
Her ekmeğin üzerine spagettiden koyun. Jambonu ince ince dilimleyin. Spagettinin üzerine dilimleri yerleştirin. Taze kaşar dilimlerini ince ince kesin. Taze kaşar dilimlerinin spagettilerin üzerine çapraz şekilde yerleştirin. Fırına sürerek 12 dakika pişirip servis yapın.



SAYGILARIMLA....



 
Toplam blog
: 110
: 4498
Kayıt tarihi
: 10.03.07
 
 

Muhasebeciyim. Hep yazmak istedim fakat içimdekileri yazıya dökemiyorum. Bu ana kadar hiç denemed..