Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '14

 
Kategori
Güncel
 

Deniz Baykal'a açık çağrı

Sn. Deniz Baykal,

Günlerdir sizin üzerinizden son derecede siyasi etik dışı bir siyaset yürütülüyor. CHP Genel Başkanlığından istifanıza neden olan komplonun gerisinde "paralel yapı" nın bulunduğundan bahisle mevcut CHP yönetiminin bu düzenlemenin sonucu olarak yönetime geldiği defalarca dile getirildi. Ayrıca bu konunun önümüzdeki seçimler öncesi mitinglerde siyasete malzeme yapılmaya devam edeceği anlaşılmaktadır. Böylelikle mensubu bulunduğunuz ve benim de tüm eleştirilerime rağmen seçmeni olduğum siyasi kurum, adeta bir taşla iki kuş vurma misali kamuoyu nezdinde ahlaki ve siyasi yönlerden itibarsızlaştırılmak istenmektedir.  

AKP Genel Başkanı'nın en son İstanbul'da bir tesisisin açılışında yaptığı konuşmada, kamuoyunda bilinen nitelemeyle  internete getirilen kısıtlamalar ile ilgili yasal düzenlemeye gönderme yapılarak şu ifadeler geçmektedir: "...Bu paralel yapının yönetimi bu düzenlemeye karşı çıkıyor. Sayın Baykal ile ilgili o çirkin görüntüleri sergileyen de bu yapıydı. Anayasa tartışmalarını yapıyorduk. Ulaştırma bakanıma dedim ki, bunu hemen anında durdurun. Talimatı verdim ve hemen o yayın anında yarım saat içinde durduruldu."  Bu ifade şahsınıza 2010 yılında düzenlenen komplonun gerisindekilerin zamanında bilindiğinin ya da öngörüldüğünün açık itirafı anlamına gelmektedir. Ayrıca bu açıklama sizin "Bu kadar kaba ahlaksızlık, iktidarın bilgisi ve onayı olmadan gerçekleştirilemez. Komployu ayıplar gibi yapanlar bizzat ayıbı işleyenlerdir." saptamanızı doğrular niteliktedir.  Sonuç olarak, uzun zamandan buyana bilindiği açık edilen bir komplo, gereğinin yerine getirilmesi yerine neredeyse dört yıl sonra bugün, seçim arifesinde, yine devletin içinde var olduğu itiraf edilen  paralel bir yapılanmanın kurduğu komplonun mağduru rolündekilerce siyasete malzeme  yapılmaktadır. 

Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşı ve bir CHP seçmeni olarak insanlık önünde onurumu korumak için kendi adıma size şu çağrıyı yapmayı vicdanı bir sorumluluk ve vatandaşlık görevi addediyorum; lütfen kamuoyunun karşısına çıkın ve muhataplarınızın, vatandaşın zekâsını ve onurunu hiçe sayan bu siyasi kurnazlığını ifşa ederek daha fazla sürdürmelerine engel olun.

Saygılarımla.

09.02.2014 / 20:45
Hakan Kıldokum

 
Toplam blog
: 129
: 1104
Kayıt tarihi
: 12.06.06
 
 

Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F mezunuyum. Yüksek Lisans diplomalarımı G.Ü Sosyal Bilimler Enstitüsü'nd..