Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mart '17

 
Kategori
Güncel
 

Deniz Baykal'ı meydanlara çıkaran "Varan 2" tehdidi mi?

Deniz Baykal'ı meydanlara çıkaran "Varan 2" tehdidi mi?
 

internetten alınmıştır


CHP'nin güçlü lideri Deniz Baykal'ın bir gece, bir kaset kumpasıyla nasıl alaşağı edildiğini biliyoruz... Baykal gibi, siyasette feleğin çemberinden geçmiş bir adam bu kumpasa neden teslim oldu?

Belli ki, "Varan 1" olarak yayına verilen kasetin devamı da vardı... Herhalde Baykal için asıl tehdit "dizinin" öteki bölümleriydi.

Kumpası kuranlar işi sağlama bağlamıştı yani... Yoksa, Deniz Baykal öyle ufak tehditlere pamuç bırakacak adam değildi... CHP'nin başına altı kere gitmiş, yedi kere gelmiş bir kurt politikacıydı Baykal...

Baykal'ın kaset kumpasının ortaya çıktığı günün sabahında, alelacele Pensilvanya'yı temize çıkaran açıklama yapması, bu işin FETÖ'den gelmediğini beyan etmesi, kasetin devamının gelmesi tehdidinden mi?..

Neden böyle söylüyorum...Ç ünkü, kaset amacına ulaşıp Baykal CHP genel başkanlığından indirilip Kemal Kılıçdaroğlu getirilmişken bile kumpasın devam ettiği anlaşılıyor.

İşçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün Baykal'a çağrı yaparak, o kaset kumpasına sana kimler kurdu gel bakanlığa göstereyim, çağırısı yaptı... Kumpasın FETÖ işi olduğu ortaya çıkmışken, Sayın Baykal hala düşmanlarının suyuna gidiyor.

Hala, kendisine kurulan kumpasın FETÖ'den geldiğini açık açık söyleyemiyor... Ayağında top çevirip sonunda da taça atıyor... Baykal bunu neden yapıyor?

Baykal gibi bir adamın "Stockholm Sendromu"na yakalandığını düşünemeyeceğimize göre, Baykal'ı meydanlara çıkaran olsa olsa kumpasın devam ettiğinin göstergesi olabilir.

Sayın Baykal, Anayasa değişikliği için, "bu kadar yetki Peygamberi bile bozar" diyor ama peygamberlik bir yana, kendisini "Kainat İmamı" ilan etmiş bir meczubun "bozulmuşluğuna" aldırmıyor!... Neden?

Demek ki, Varan 2 tehdidi hala sürüyor... Bu da gösteriyor ki FETÖ hala etkin!

Bunun bir başka göstergesi de yine bugün bir açıklama yapan Alman istihbarat şefi'nin "15 Temmuz girişimin arkasında FETÖ yok" sözüdür.

Almanya tüm FETÖcüleri bağrına basmışken, Alman istihbarat şefi'nin böyle bir açıklama yapması şaşırtmıyor ama elbette zerre kadan inandırmıyor da...

Bu açıklama da FETÖ'yü kendi "yeniçeri"leri olarak devşiren Haçlı'ların hala FETÖ'den umut kesmediklerini gösteriyor.

Eğer böyle olmasaydı, Türk Cumhuriyeti Devletine karşı bir "terör örgütü" ne bu kadar sahip çıkmazlardı... Belli ki onlar için FETÖ bir "terör örgütü" değil, bir "Yeniçeri ordusu"!

Dediğim gibi, bu yeniçeriler onların yıllar önce devşirip Türkiye'ye karşı kullandığı çerilerdir... Çok emek vermişler ve çok şey bekliyorlar... Bu yüzden kolay vazgeçemiyorlar!

Bu ülkede Avrupanın devşirdiği o kadar "Yeniçeri" var ki, artık bunların dini, siyaseti, ideolojisi, mesleği falan hiç önemli değil...

Her meslekten, her din ve inançtan, her siyasetten Batılı Yeniçeriler haldır haldır çalışıyor... Türkiye, hem içerdeki "çeri"lerle hem dışardaki patronlarıyla savaşıyor...

Hiç kolay bir savaş değil bu!

Allah yardımcımız olsun!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..