Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '10

 
Kategori
Haber
 

Deniz Baykal istifa etti, komplo için hükümeti suçladı!

Deniz Baykal istifa etti, komplo için hükümeti suçladı!
 

"Deniz Baykal istifa etti"


Deniz Baykal az önce yaptığı ve adeta bir gazeteci Ordusunun izlediği basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı.
Ancak yaptığı açıklamalar bir çok soru işaretlerinide beraberinde getirmiştir. Ne dersiniz? Getirisi kuvvetle muhtemel olan bu sürpriz mağduriyet sonrasında Baykal kurultayda yeniden aday gösterilebilir mi? Ya da bu olay İstanbul Belediye başkanlığı adaylığı sürecinde büyük bir çıkış yakalayan Kemal Kılıçtaroğlu'nun yolunu açmak için bir fırsat olarak görülebilir mi?

Seçimlere yaklaşık bir yıl kala bunu yapanlar, Baykal'ı CHP Genel Başkanlığı'ndan diskalifiye etmek istiyorlardı bu çok açık belli!

Peki bu olayı düzenleyenlerin bu mağduriyet olgusu sonrasında CHP'ye ciddi bir oranda güç katacağından haberleri yok mu acaba?

Tıpkı iktidar partisinin geçmişte yaşadığı ve hatta daha az ses getiren örneklerde görüleceği üzere...


Çünkü, günlerdir merakla beklenen açıklamada; olay bir komplodur ve siyasi iktidarın desteği vardır" diyen CHP Lideri "umarım yaşananlar ve benim istifam Türkiye'de yeni bir uyanışın başlangıcı olur" diye konuştu.

Ve bunun yıllardır bekletildiği iddia edilen bir kaset olayı olmadığını ve son iki hafta içinde düzenlenerek piyasaya sürülen siyasi bir komplo, hukuk dışı bir olay olduğunu özellikle vurguladı!.


Konuşmasının devamında ise; sorumluların bu olayı ayıplar gibi üzüntü beyan etmelerinin bu suçu örtbas etmeyeceğini, ayrıca iktidarın bilgisi olmadan bu komplonun gerçekleştirilemeyeceğini iddia etti!

İşin aslı aslında nedir, bekleyip göreceğiz...


 
Toplam blog
: 1021
: 1607
Kayıt tarihi
: 19.10.07
 
 

Çok eski olmayan bir tarihte tıpkı sizler gibi Melek'lere gülümsermişim uykulu hallerimde!  ..