Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '08

 
Kategori
Güncel
 

Deniz Feneri davası (dini boyutu)

Deniz Feneri davası (dini boyutu)
 

Deniz Feneri davası Almanya da açıldı, Doğan Grubunun bir haberi ile başbakana bulaştı şimdi ise Almanya’dan fazla Türkiye de konuşuluyor.

Türkiye nedense tartışmalar ülkesi. Bir deli bir kuyuya taş atar kırk akıllı çıkaramaz onu. Ama bu sefer Almanya’dan attılar taşı, Türkiye'dekiler çıkarmaya çalıştılar.

Öncelikle böyle bir olayın olduğuna pek inanmıyorum. Ama böyle bir olay olsa da bu olayla tüm deniz fenerini suçlamak ne kadar doğru onu bilmiyoruz. Çünkü Deniz Feneri çok büyük bir kuruluştur. Dünyanın dört tarafından yardım alıyor, dünyanın dört tarafına yardım dağıtıyor. Deniz Feneri aynı deniz gibidir. Örneğin Karadeniz’in diğer yakasında bir kirlenme olursa bu denizin her tarafının kirlendiğinin kanıtı değildir. Beş parmağın beside bir değildir. Kimileri bu iyilik hareketini menfaatine çevirmiş olabilir. Her insan hata yapabilir, ama insanlar bu konularda hata yapmaması gerekir. Çünkü bu herkesin zekâtı, sadakası ve yaptığı hayırların hesabını veremez.

Bu derneğe herkes bağış yaptı, klasik bir tabirle tüğü bitmemiş çocuğun hakkı var orada. Bunu eğer yaptılarsa bu gerçekten Hakkın huzurunda da halkın huzurunda da çok çirkin bir şeydir.

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..