Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '19

 
Kategori
Dünya
 

Deniz Gezmiş ve Trump

Bir avuç ama beyin gücü ile dünya ekonomisini elinde barındırarak Trump başta olmak üzere bütün dünya liderlerini -amiyane tabirle- serçe parmağıyla oynatıyor İsrail.

Evet dünya ülkelerini yöneten İsrail devleti Musul ve Kerkük'teki dünyanın en önemli petrol kaynaklarını ele geçirmek adına sekiz yıldır Suriye topraklarında CİA tarafından örgütlenmiş olan terör örgütlerinin sözümona mezhep çatışması üzerinden bir taraftan altı milyon insanın hayatını sonlandırırken diğer yandan silah-mühimmat satışıyla rekor kırdığı yetmediği gibi şimdi de savaşı sonlandırma taktiğiyle siyasi çözüme hazırlanarak gerektiğinde tekrar terör örgütlerini kullanmak adına terör örgütlerini koruma altına almak istediğini Trump'un son Türkiye'ye göndermiş olduğu mesajından anlıyoruz.

Diyeceksiniz ki 'Trump'un mesajıyla İsrail'in ne alakası var?'..

Çok alakası var çünkü dünya lideri her ne kadar Trump gibi görünüyor olsa da Amerika'nın asıl yönetimi İsrail devleti'dir.

Trump'un asla kabül edemeyeceğimiz kaba ve bir o kadar da küstahça bulduğumuz yaptırım söylemini Türk halkının hak etmediğini düşünüyorum..

Trump'un 'ekonomik olarak mahfederiz!' mesajından söz ediyorum.

Tamam daha önce Papaz konusunda ekonomik ambargo'dan söz edilmişti ama bu seferki çok ağır ve asla sindiremeyeceğimiz itham!

Vahşi kapitalizm'in gerçek yüzünü Trump'un bu Tivitir mesajıyla bir kez daha gözler önüne serdi.

Açık ve net şekilde şunu söylemeye çalışıyor Trump (israil), 'terör örgütü PYD Türkiye'ye zarar veriyor olsa da bu terör örgütü benim kontrolümde olarak ileride sahada gerekirse kullanacağım'..

O Tivitir'in Türkçesi budur.

Gene Deniz Gezmiş ve arkadaşlarına gidiyor ve hatırlatmak istiyorum. Elli yıl önce bugünleri öngörerek Amerikan emperyalizmine karşı durmuşlardı. Elli yıl önce Amerika'nın ülkeye ekonomik anlamda mahfedeceği söylemini duyar gibi olmuşlardı Gezmiş ve arkadaşları adeta.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..