Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik mezunuyum.İlgi alanlarım kişisel gelişim, alışveriş,moda,kültür sanat, edebiyat,deneme,öykü,şiir,dans,şarkı söylemek, sinema,tiyatro,seyahat, resim yapmak, fotoğraf çekmek.1okur1yazar.com da 3.5 sene köşe yazarlığı yaptım. İlk kitabım Zaman Labirentleri adlı ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Aşk Yokmuş Pilavcı Bahane

Sevgili Jale Hanım, Evet bir bakıma haklısınız aşkların yok olmasında sosyal medyanın çok büyük payı var. İnsanlar o kadar teknolojiyi kötü bir şekilde kullanır olmuş ki gerçekten bu çok üzücü ve vahim bir durum. Sevgilisini kınamak için ya da onu subliminal mesajlarla üzmek için öyle şeyler yapıyorlar ki bazıları gerçekten hayretle seyrediyorum. Ama inanın ki temelleri sağlam ve gerçek bir aşkı değil sosyal medya hiç bir şey yok edemez benim naçizane düşüncem bu.Sevgi ve selamlarımla.

16 Ocak 2020 19:10
Aşk Yokmuş Pilavcı Bahane

Değerli Okuyucum Selgen Yıldırım, Evet çok haklısın maalesef günümüzde bazıları parayla aşk yaşıyor. Çok üzülüyorum gerçekten bu duruma. Oysa gerçek aşk ve mutluluk parayla satın alınamayacak en kutsal ve paha biçilemez bir duygu.

16 Ocak 2020 19:03
Bir Ömre Bedel Aşk

Çok teşekkür ederim İlhan Bey güzel düşünceleriniz için. En içten olan gerçek aşktır, ben sadece bir elçiyim bu duyguları dile getirmek için. Gerçek aşkı kalbinizde duymuşsunuz ne mutlu. Sevgi ve selamlarımla.

16 Ocak 2020 18:55
 
Toplam blog
: 32
: 210
Kayıt tarihi
: 08.09.19