Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '11

 
Kategori
Öykü
 

Deniz kabukları

Deniz kabukları
 

Deniz Kabukları


Deniz kabukları tıpkı bir kaplumbağa gibi içine kapanmış yatıyordu yatağında. 

Örtüsü olan deniz, onları uyandırmak için elinden geleni yapıyordu. Onları bir sağa, bir sola sallıyordu. 

Onlar tabi her zaman ki gibi güzel uykusundalar. Evleri olan kumlar ise, bulundukları yerdeki arazilerin hepsini satın mı almışlardı ne. Eninden boyuna, boyundan enine hep onların. Bayağı zengin olmalılar. 

Deniz kabuğu ailesi de bayağı kalabalıkmış yani. Ne öle yer yokmuş gibi yan yana yatmışlar. Kıvrılır gibi birbirlerinin üzerlerine. Bu ne şefkat böyle. Bu ne sevgi. Meğerse akrabalarmış. Büyüğünden küçüğüne, yaşlısından gencine kimi ararsanız burada. Her beraber tatile değil uyumaya gelmişler sanki. Ama hepsi birbirinden güzel. Her birinin yapısı ve kişiliği birbirinden farklı insancıklar. Tıpkı biz insanlar gibi. Bazıları kilolu, bazıları narin yapıya sahip. Bazı kızlar ve kadınlar güzellik delisi olmuşlar, ellerinde kremleriyle uyumuşlar. Gülünecek şey doğrusu. Bu kadar olmaz denilecek sahne karşınızda işte. Her biri ayrı güzelliğe sahip. Afeti can hepsi. 

Neyse uyusunlar da büyüsünler bakalım. Hayat uyumakla geçmez. Yaşanacak çok film kareleri var. Hadi bakalım size şimdiden günaydın diyeyim.  

 

 
Toplam blog
: 57
: 287
Kayıt tarihi
: 16.12.10
 
 

Merhabalar. Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdim. Ordu Yeni Haber gazete..