Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Kasım '21

     
    Kategori
    Sağlıklı Yaşam
     

    Deniz Kadayıfı Nedir?

    Denizden özel olarak toplanan bitkiler birçok defalar yıkanır ve güneşte kurutulur. Böylece sarımsı-beyaz renkli dar şeritler halinde tel kadayıfına benzer görüntü alır.  ilaç olarak ilk defa 1831'de irlanda'da kullanılmaya başlandığı anlaşılan deniz kadayıfı bağışıklık güçlendirici, öksürük, grip ve nefes darlığı için tüketilmektedir.
     
    Ünlü Doktor Feridun Kunak'ta katıldığı programlarda deniz kadayıfının faydalarından bahsetmektedir.  Okulların açılması ile beraber çocuklarda öksürük ve burun akıntısı gözlenmektedir. Bu rahatsızlıklara sebep olan bakteri ve vürüsler evleremize kolayca ulaşıp yetişkinlerde de geniz akıntısı, öksürük ve nezleye sebep olmaktadır.
     
    Bu tür durumlarda bağışıklık sistemimizi güçlendirerek oluşabilecek bakteri ve vürüslere karşı önlem alınması gerekmektedir. Kendimizin ve çocuklarımızın sağlığı için bağışıklık sistemimizi dinçtutmamız gerekmektedir.   Benim size önerebilceğim ve araştırmalarını yaptığım deniz kafayıfı macunu mevcut tüketimi gayet basit. Hepinize sağlıklı günler dilerim.
     
    Toplam blog
    : 1
    : 230
    Kayıt tarihi
    : 26.03.20
     
     

    Dr Deniz Toprak  ..